God morgon alla små körsbär!

Nu sitter jag och myser med en övermysig katt. Enda sen jag klev upp så har han sprungit efter mig och knuffats och nästan klättrat på en så nu har han plaserat sig i mitt knä och har nog inga framtidsplaner på att flytta sig.





Igår var jag och mamma i heron city och gick runt och kollade efter en dator till henne. Hon köpte ingen men hon är väldigt sugen på en Mac. Jag personligen är lite rädd för Mac, jag tycker att den är så svår att förstå.
Men det lär man väl sig relativt snabbt ändå. :)
Vi gick till O'learys och åt. Tyvärr så var det jätte dålig service Vi fick vänta på allt, Att få beställa, ölen, maten, att få en drinklista. Sen när vi väl hade fått beställa Drinkarna så fick vi dom inte. Vi såg att dom stod på bardisken men ingen kom ut med dom till oss. Så jag bad en i personalen att få betala för vi aldrig fick våra drinkar.
Så vi gick till ett annat ställe och tog en drink istället. Det var en jätte cool restaurang, det kändes som man va i Marocko. Vid 21 tiden så så gick vi till Skärholmen Ica och köpte varor så vi kunde göra räkstuvning. Mums!
Vi hade lite problem längs vägen, Grädden brändes lite, den blev lite lös och vi glömde köpa ägg. Men det blev jätte god ändå! :D

Sen satt vi och kollade på spöksöndag och bara pratade om verkligen allt och inget. Kort och gott ännu en underbar dag med mamma!





Nu ska jag göra mig i ordning för ett möte på skolan. Jag ska gå om en timme så jag måste skynda mig.
Vi hörs sen!



Städa = Musik

Nu har jag städat lägenheten i mammas ära. Jag hann dock bara med en snabb städning men det det värsta är utanbökat och golvet är dammsuget. Jag börjar gilla våran nya teknik här hemma mer och mer. R har ju blivit teknik galen och köpt en massa saker bland annat ett suround sound som man kan koppla in i sin Iphone så nu har jag pumpat favorit låtarna på hög volym och vips städning blir roligare och det går snabbare. Man kan ju tro att det ska ta längre tid med tanke på att man hoppar runt, dansar och sjunger men icke. : )




Ingen musik =
4


Med musik=



Nu ska jag gå och möta Mammsen i Skärholmen. Sen bär det iväg ut till Heron City.




En heldag

Idag ska mamma komma hit och vi ska fara ut till Heron City och kolla runt sen ska vi äta, antingen där eller hemma. Vi får se vad Heron har att erbjuda. Sen är det en hel myskväll med spöksöndag : )

Jag är ganska nyvaken nu så jag är lite trög på att skriva.
Men jag måste vakna till snart för jag måste städa! Det ser ut som ett bombnedslag!




Igår var jag på stormötet på jobbet. Där dom berättar om årets planer och om året som va.
På nyår så var det kaotiskt, det var inte många stackare som fick en bil. Det var tex en person som hade ringt in via talsvar och blivit nekad 188 gånger!! Varför gav han inte upp? Han ville verkligen inte vara kvar där han va.
Stackare! Men han var tyvärr inte ensam.
Ett litet tips från coachen alla stockholmare! Om ni vet att ni kan behöva en taxi på nyårsafton så ring in och boka den redan i början av december för vi tar bara emot ett visst antal förbokningar den dagen så dom går åt snabbt!
http://www.dn.se/sthlm/for-sent-att-boka-taxi-till-nyar







Nu ska jag ta mig ur soffan och börja städa så mamma kan komma hit snart!





Mina naglar från året som gått

Nu har jag lagt upp ett litet utbud av mina naglar som Monika har gjort.
Klicka på namnet så kommer ni till hennes hemsida där det finns jätte många bilder.


Detta är dom nyaste naglarna och den fina korsetten är handgjord. Jag älskar dom!
(bilderna har inte den bästa kvaliten men dom är tagna med Iphonen)






Här kommer lite gamla bilder på mina naglar som Monika har gjort.












Dom här naglarna gjordes när jag skulle på chevamötet i sommras :)







Jag vill lägga upp en varning att man alltid ska gå till en nagelteknolg om man vill ta bort naglarna.
Man ska aldrig göra det själv för då kan detta hända och det gör ont!




Så hör av er till mig om ni bor i stockholm och känner att ni skulle vilja ha en förnyelse av era naglar för jag har nämligen 3 st rabattkort på 100:-




Stress!

Jag hoppas att dagen blir lugnare än den började. Jag vaknade och på en gång så fick jag lov att snabbt ta mig till Media markt för att kolla om tvättmaskinen fanns kvar. Men Rickard behövde bilen 15.30 och jag for kl 14.30. Så jag hade en timme på mig för att ta mig dit och hem.
Så jag sprang till bilen och körde dit, spenderade för många minuter på att hitta en parkeringsplats sen fick jag stå och vänta ganska länge för att få hjälp för säljaren var upptagen med en annan kund, förstår inte han JAG har bråttom?! Tillslut så fick jag hjälp och jag köpte äntligen en ny tvättmaskin!

Men sen när jag skulle till bilen igen så hittade jag den inte!! Jag gick ut på samma entré som jag kom in men den stod inte där! Vem fan var det som flyttade på bilen! Vem var det?! Så jag fick springa och leta på 3 plan innan jag hittade bilfan! Sen så kom jag på att jag inte riktigt vet hur jag tar mig hem igen för man inte inte köra exakt samma väg hem. Men jag körde runt och litade på min kvinnliga intuition och vips var jag hemma! Med 10 minuters marginal! Woho! Men jag fick en huvudvärk!

Men nu har jag som sagt äntligen köpt den och vi får hem den om 1-2 veckor. Det ska bli skönt att få kläderna riktigt tvättade! Nu är nästa köp en torktumlare! :D




Ikväll så ska jag på stormöte på jobbet. Hela företaget träffas 2 gånger om året för att gå igenom allt.
Det är mellan 20-23 så jag det är inte bara lön utan också ob. Det gillas!
Och dom bjuder på smörgåstårta, mums! Jag skrev för några inlägg sen att jag fick smörgåstårta på jobbet, det var alltså rester från ett stormöte. Dom måste ju ett antal möten med tanke på att det är väldigt många som jobbar på Taxi Stockholm. Bara förarna är 4000!

Nu ska jag ta och varva ner och äta något. Jag är så huuungrig!


See you later alligator!



iiiih

Jag måste säga att det inte är någon bra ide att sitta hemma och kolla på en skräckfilm helt själv! Rickard kom heem!!

Den är ganska dålig egentligen men när man sitter hemma helt själv då blir det endå läskigt. : (


Mitt första pass på förarsupporten gick bra faktiskt. Det var inte mycket man behövde fråga andra om så det var ju bra. :)

Jag hann ju som sagt inte fara till Media Markt idag så jag ska fara dit imorgon och hålla tummarna på att tvättmaskinen finns kvar. Så håll tummarna ni också!





Nu ska jag gå och sova lull lull, som min mormor alltid sa. :)




Nu sitter jag på jobbet

Ja här sitter jag efter att ha varit och fixat mina naglar. Dom blev super fina och SUPER söta! Jag ska lägga in en bild imorgon på dom. Sen så fick jag några rabattkort av henne att dela ut till nära och kära och jag har några över så jag tänke kolla om det är några av er som kanske skulle vilja ha en?
Det är 100:- rabatt och Monika är världens bästa nagelbrutta!

Skriv en kommentar om ni vill bli lite nagelbortskämda. ; )
(om jag har några tjejer som läser bloggen dock.)

JAg tänkte ju att jag skulle fara och köpa en ny tvärrmaskin idag men jag hann tyvärr inte, så jag hoppas att det finns några kvar i morgon. Jag hann inte fara hem emellan Monika och jobbet heller så det fick bli en pizza på mitt favorit ställe. Buona Sera! mumsfilibabba!

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 18.50 så jag kan gå upp och börja logga in och fixa.
Så önska mig lycka till på mitt första Förarsupport pass!






Ut och ränna igen

Jag ska strax gå till tunnelbanan för att ta mig ut till valla torg för jag ska ut till monika och fixa mina naglar. Känns väldigt skönt. Dom har vuxit så gräsligt mycket. Jag har lite svårt att skriva på tangentbordet känner jag. hahah

Jag kan lägga upp en bild senare hur dom ser ut. : )


Sen ska jag till media markt och köpa en tvättmaskin! Äntligen då den vi har nu är värdelös.
Jag ringde dit nyss och då har dom bara ett fåtal kvar så jag hoppas att det finns kvar en tills jag kommer dit!

Sen blir det jobb i vanlig mening. 19-01. Är sjukt nervös nu när det är mitt första pass på förarsupporten men som tur är så har jag många kollegor runt om kring mig som kan hjälpa.

Nej, nu måste jag rusa!








God natt

Jag tänkte bara säga god natt och att ni får drömma söta drömmar.
Det hoppas jag att jag själv gör för nu ska jag krypa ner i sängen och låta john blund sussa mig till sömns.

JAg tänkte att det var lämpligt att lägga in en bild på john blund. MEN jag hade en helt annan bild i huvudet än detta. Men det är tydligen så här john blund ser ut. Visste ni det?











Då ska vi se!

Så nu är jag hemma. Har ätit och bara tagit det lite lugnt och försökt att ta in all information som man har fått idag.
Idag var som sagt sista dagen på förarsupports utbildningen.Jag ska jag jobba mitt första pass imorgon redan och med tanke på att det är fredag kl 19-01 så kommer det nog vara mycket att göra. Men det är bara att ta ett samtal itaget och försöka förstå vad dom säger. haha






Vad har ni haft för er iveckan då? Jag ser ju att det är ganska många som har börjat läsa min blogg så det skulle vara roligt att få höra av er. :)
Så berätta för mig, Vad har ni gjort i veckan?







Nu har jag kollat på mitt första Big brother avsnitt, förutom det första avsnittet då.
Och jag måste säga att det är fruktansvärt tråkiga deltagare. Hur tänkte kanal 5 11 här?
Ingen deltagare som är minsta intressant bara en massa uppblåsta "divor" som ska mindtricka dom andra eller prata ihjäl dom!



Nu måste jag gå in på Taxi Stockholms Depå och kolla runt så jag vet vars jag hittar allt.





dagen

Förlåt att jag inte har skrivit något idag! Mendet har varit full rulle på jobbet så jag har inte haft tid.

Jag uppdaterar om dagen när jag kommer hem :)




Dagen som gått

Nu är jag hemma, eller ja jag har varit hemma i ca 1.5 timme men jag har duschat och kryp ner i soffan också.

Tänkte ge er en liten uppdatering om dagen. Det sista jag skrev var ju att allt var katastrof och jag fattade ingenting.
Då hade Michael som är utbildaren suttit bredvid en hela tiden och man förlitade sig väldigt mycket på honom. Man tänkte inte ens till själv utan bara tittade på honom för att ge en svaren.
Så efter den rasten som jag skrev inlägget på så sa jag till honom att det är nog bäst om han går ifrån lite så man får klura ut allt själv. Han var ju inte långt borta om man behövde honom. och då gick det genast mycket bättre. :)

Jag kommer ihåg hur det var på grundutb, företagsutb och returutb att det var samma sak, så fort utbildaren satt bredvid så fick jag en spärr. Jag förlitade mig helt och hållet på hon/han.


Lite så kändes det att ha någon bredvid en, väldigt tryggt! (men lite för tryggt)





Apropå ingenting!


hahaha helt underbart! Jag hade lätt gett honom pengar!


Nu ska jag försöka att hitta min reklamfilm på tv. Det är en reklam för 3 och så att ni ska veta vilken det är så är det den när en kille har fått en kund som är frisör. Jag har bara lyckats se slutet så om jag är med så borde det vara i början. Förmodligen i oskärpa dock. Men oj så kul det hade varit ändå!





Vi hörs lite senare!







Hjärnan kokar över!

Herregud! det käns som förarna pratar ryska ibland! Vissa saker är helt främmande ovh jag fattar ingenting.
Känns som man har tagit vatten över huvudet. Men det kommer ju att bli bättre men nu känns det mörkt! hahaha









Godmorgon!

Och nu är det till och med sant! Det är verkligen morgon, kl är 08.00 och jag har varit vaken i ca 45 min. Jisses!
Jag kom precis på att alla elever i skolorna börjar om 10 min. urk! Det är inte yttigt att dra upp barnen så tidigt. : P
Men jag har också tänkt att om jag hade fått gå i skolan på kvällar så tror jag att jag hade lärt mig mycket mer och snabbare, nattmänniska som jag är.

Men nu sitter jag här yr och nyvaken och ska snart rusa iväg till tunnelbanan. Jag är så trött idag så jag använde fel ögonbrynspenna så nu är dom lite för mycket åt det röda hållet. Hoppas att ingen tänker på det så tidigt som det är. hahaha så fel det kan gå.

Idag ska vi ta våra första förarsamtal och det känns väldigt nervöst och oroväckande med tanke på att vi började lära in allt igår. Så vi får se vad som händer. Hoppas att förarna är lite mer morgonpigga än mig. Om inte annat för att dom måste vara ute och köra bil.

Nej nu ni, nu måste jag springa till tunnelbanan!





Ha en bra dag, så hörs vi om några timmar!






klart slut!

Nu är jag hemma och har precis ätit så nu ska jag bara varva ner lite sen måste jag gå och lägga mig.
Jag ska ju upp kl 07 imorgon, kursen börjar kl 09 och slutar kl 16 sen är det en kund och förarfokusmöte fram till 18.

Idag har det varit en lång dag med massor av information. Fick 25st a4 sidor fulla av information samt 2 häften som är 12 sidor styck och en massa info som inte ens är nedskrivet. Idag har vi mest bara suttit och gått igenom allt och har tryckt runt lite på emv, mc och taxametern. Imorgon kommer vi att sitta och ta riktiga förarsamtal och det känns väldigt skrämmande. Jag tycker att man borde vänta med det i några dagar men det kommer nog att gå bättre än vad man tror. Jag kommer ju ihåg hur läskigt det var i början när man satt i växeln, men det gick ju bra. :)





Så ser taxametern ut och den ska jag kunna bättre än förarna. Jag skulle kunna bara sätta mig i en taxibil sen och börja jobba! :D


Nu ska jag gå och lägga mig. Så ni får sova så gott eller ha en fortsatt trevlig kväll.




uppdatering

Nu har jag fått massage och jag känner mig så smidig och lätt :) Lite små öm men det är sånt man får räkna med.
Jag älskar att vi har det på jobbet det blir så enkelt och billigt. Men då är ju problemet att det inte bara är jag som tycker det så det är svårt att få en tid som verkligen passar. Hon vil att jag ska gå en gång i veckan för att det verkligen ska göra någon skillnad. Så jag får boka upp mig långt i förväg.

Nu sitter jag i lunchrummet på jobbet och till min glada överraskning så bjuder dom på smörgåstårta! MUMS!
Jag måste ju jobba på det bästa företaget!





Nu ska jag snart gå iväg till kursen som börjar kl 17. så ill see ya!



Dagen

Ska snart fara in till jobbet. Först så har jag massage kl 15.30 sen så har jag förarsup. utbildning kl 17.

Man har ju suttit och lyssnat när dom andra i PG har fått förarsamtal och det verkar som att förarna inte är dom gladaste bunten. Men man kan ju förstå att dom blir stressade speciellt om dom har en kund i bilen och taxametern eller EMV inte funkar. Så lite nervös är jag. Jag måste lära mig allt om taxametern och emv och alla andra tekniska saker i bilen! Men men! Det ska nog gå in det med. Det är väldigt spännande. : )
Efter utbildningen som slutar kl 22 så jobbar jag vidare till 01. Skönt för då får man gratis taxi hem :D



Men först ska jag få massage som sagt. Vi har nämligen en massör på jobbet, lyx! Hon tar 100:- för en halvtimme som dras från lönen. Det är både billigt och smidigt. Jag hoppas att hon kan få någon ordning på min nacke och rygg. Hon kanske inte kan fixa den helt men åtminstone göra så den går att leva med. Hon har sagt att jag inte heller får träna gym för mina muskler klarar inte tunga lyft tydligen, smärtan kommer bara blir värre då. Så nu är det bara att säga upp gymkortet.




Ni får alla ha en bra dag så hörs vi senare.








Kreaktiv dag

Idag har jag varit duktig må jag säga!
Jag har länge velat städa ur vårat skafferi och jag har många gånger sagt "imorgon ska jag fixa det". Men det har ju aldrig blivit gjort. MEN! Nu är det äntligen gjort! tog ut allting och det var mycket mer än vad jag trodde. haha
Skrubbade rent hyllor och väggar sen slängde jag allt som hade gått förbi sitt bäst före datum och det var ganska mycket hahaha sen sorterade jag allt på olika hyllor. Det blev så fint och rent. Jag blev väldigt nöjd.

Sen for jag och R på bio och såg Sanctum 3D. Den var faktiskt bra, inte bara för att den var i 3D, den hade varit bra ändå. Men jag är väldigt besviken på popcornen, dom var vidriga! Om man inte kan lita på att biopopcorn är goda vad kan man då lite på!





Sen blev det middag, kött, potatisgratäng och sallad.
Och nu sitter jag här, ska bara dricka upp min öl sen ska jag gå och lägga mig.




Sov gott och dröm sött!



Måndagen

God morgon allesammans!

Solen skiner idag, det är så fint. Jag ska försöka att bege mig upp till centrum idag och posta lite brev och köpa lite mat men jag har så ont i ryggen så vi får se hur jag gör.

Har ni några planer för denna fina måndag?

Ikväll kanske det blir bio med R, han har inte varit och sett någon 3D film på bio än, bara här hemma på vår nya tv och surround sound som båda är i 3D. Jisses! Så det kan hända att vi far och ser den nyaste 3D filmen som utspelar sig i grottor. Kommer fan inte ihåg vad den heter. Men ni vet säkert vilken jag menar.






Den första filmen jag såg i 3D på bio var "My bloody valentine" själva filmen sög, det kändes dom hade tagit skådespelarna direkt från Glamour eller Days of our life, men den var skit bra om man bara tänker på 3D biten, alla i salongen skrek och duckade när pistolkulor kom farande och en yxa kom mot en. Det var riktigt läskigt!


Det är nästan så att jag måste köpa filmen för att kunna se dom effekterna hemma!


Nej om man kanske ska ta och städa undan lite. Det är konstigt hur bara 2 personer får det att se ut som det bodde 4 st här! : P





dom är världens förebilder...

Det kan vi inte tillåta!

Jag satt och kollade runt på aftonbladet då jag till min rädsla såg detta!


Gå in och kolla artikeln här


Fattar dom inte att eleverna kommer att gå runt och skjuta varandra höger och vänster!
  • En mobbad elev kommer äntligen att få ge igen på sina mobbare.
  • Mobbare kommer att ta mobbning till en ny nivå.
  • Lärare kommer inte få någon respekt alls "Vem fan tror du att du är som kan säga till mig att vara tyst, gå till rektorn eller få kvarsittning"
  • Studentfesterna kommer definitivt att spåra ur
Hur har dom tänkt dessa vuxna människor?! Och det farligaste är att det inte bara är någon förälder till ett skolmassaker offer som har kommit på detta utan det är senatorer och guvernörer!

Tänk om detta går igenom. Tänk tanken! Eftersom usa är en förebild av alla världens länder så är det bara en fråga tills det sprider sig. Snart så finns det en risk att elever i hela världen kommer att gå runt med vapen!
Jag hoppas bara att Sverige är ett så pass smart land att vi inte kommer att tillåta detta.



När födelsedagen eller julafton närmar sig så finns inte längre barbiedockor eller radiostyrda bilar på listan utan en AK4 eller en Magnum!






roliga och tråkiga nyheter

Människor brukar ju vilja ha dom tråkiga nyheterna först.
Tyvärr blir det inga bilder från Big Brother mullvads hus för det fanns inget! Undrar när dom hade tänkt att sätta upp det. Jag tänkte att jag skulle kolla på Big brother ikväll och se om det är något att se. Vad det är för en slags människor. Men det känns tyvärr som att det stora samtalsämnet kommer att vara Kissie pga av att hennes "Fiende" och att hennes bror ska vara instängda där så det är nog oundvikligt.
Det kommer bara att göda hennes redan stora huvud. Men förhoppningsvis spricker det snart! Mohahaha
!
Nehe, ingen av dom ovanståede är med i huset.

MEN till den roliga nyheten!

Om ni inte har märkt det redan så är jag är sucker för Mario sååå...
Jag har laddad ner Super Mario all-stars & World! Det är sjukt roligt och är exakt som när man spelade på tvspel som barn. Fast jag har lite problem med kontrollerna, det är ju bokstäverna på tangentbordet dom man spelar med och det är lite förvirrande men det kommer man nog att lära sig.


Jag önskar att jag visste hur jag gör en print screen av skärmen men den vill sig inte. Knappen finns men det händer inget. Konstigt.






Godmorgon

God Morgon eller ja det är väl mer i linje med god eftermiddag.
Jag vaknade för några timmar sen men inte många.
Nu sitter jag och kollar på "vem vet mest" ett frågespels program som går på svt 2.
Ganska roligt faktiskt. Men något som jag började undra är vad har hänt med Jeopard.
går det fortfarande? Men va fan, vad hände med texten?! Den kursiva knappen är inte intryckt!

nkdalnjd KVACK! Hmm... Det här var konstigt!

Jaja, åter till Jeopardy, Vad hände med det? Det var ju ett roligt program. Har det säsongsuppehåll eller är det slut.














Helt underbart!

Jag satt och läste på aftonbladet då jag såg detta om Big brother!
Helt otroligt roligt så jag måste åka till skärholmen imorgon och titta på Aporna.
Jag lovar att ta bilder och lägga upp dom!











Kalas!


Idag har jag varit på kalas hos den underbaraste 1 åringen, molly. Hon är ju bara för söt.
Av mig fick hon 3 stycken sagoböcker och en klosslåda, alltså en sån som man ska plasera klossar i likadana hål. Tex fyrkantsklossen ska ner i fyrkantshålet och trekantsklossen ska ner i trekantshålet. :)
Sen hade hon fått ett munspel, maracas(?) och andra trevliga saker som låter. Haha en förälders dröm!

Tyvärr så kom jag dit ganska sent då jag hade jobbat natt så alla gick typ när jag kom.
Men det fanns god tårta och köttfärspaj kvar till mig så jag var nöjd.
Annas föräldrar och en bror var där också så det var jätte roligt att träffa dom.
Det måste ha varit nästan 12 år sen sist så det var riktigt roligt!
Och dom hade en tax också som hette Hampus som blev helt besatt av mig!
Jag satte mig på golvet och halva han låg i mitt knä och han slickade på mig arm i en timme om inte mer! Konstant hela tiden, jag vet inte vad jag hade på den som var så jäkla gott!
Men det var ganska mysigt :D hahaha



Skulle vilja lägga upp en bild på Molly men jag vet inte om mamma Anna skulle godkänna det


Sen bar det iväg till jobbet där för första gången iår som det faktigt var något att göra. Men det kändes ganska skönt ändå så man kände att man förkänade pengarna. :P
Men det var ett kortpass jobbade bara från 21-02.30.
Nu är jag ledig i två hela dagar sen är det förarsup.utb som gäller.
Tisdag - Torsdag sen ska man ha hand om alla förare och alla deras frågor och problem.
Det ska bli spännande...



Karln kom precis hem så nu sitter vi här i soffan och dricker ett glas vitt och äter lite. Ska snart gå och lägga oss.
Så ni får sova så gott.



Förlåt!

Nu var det på tok förlänge sen!

Då ska vi se, vad har jag gjort som är värt att skriva om... ... ...
Efter en 5 min lång betänketid så kan jag inte komma på så mycket.

Men jag kan ju berätta lite vad jag ska göra. Som imorgon så jag till Anna och fira hennes übersöta dotter Molly som fyller 1 år. Eller ja hon fyllde 1 idag den 18.de men hon ska firas imorgon.
Tänka sig att hon redan är ett helt år gammal och jag är inte en dag äldre! ; )
Nej, men det känns som det bara var några månader sen hon föddes. Tiden går så snabbt nu för tiden.
Känner inte ni det också. När man var liten var ju en vecka evigheter och sommarlovet känndes som föralltid.
Nu försvinner veckorna och månaderna väldigt väldigt snabbt!
Som tex så känndes det som jag bara haft en paus från bloggen i en vecka men det är ju 3 veckor och det syns väldigt tydligt på statestiken!


Jag  har blivit beroende av Super Mario! Jag sitter hela tiden och spelar det om och om igen.
Det finns nämnligen bara 2 levelar! Det  är väldigt tråkigt men det tar en tillbaka till tiden då tv spelen var enkla men fruktansvärt roliga som Nintendo 64. Tror att jag måste köpa mig en!

Här kan ni gå in och pröva, men det sker på egen risk för ni kommer att bli fast i det!
Super Mario World





Nu sitter jag med ett glas vitt och väntar på att min käre karl ska komma hem efter jobbet.
Jag tycker så synd om honom som har stått utomhus hela kvällen i denna kyla, det är tydligen -18 ikväll!
Det höll ju på att bli vår här nere i Stockholm men sen pang bom så kom massor av snö arm i arm med kylan.
Jag tycker vintern är ganska mysig men då ska det vara några plusgrader och sol, inte grått, snöstorm och minusgrader, då får det vara.


Jag känner att jag måste fara upp till övik så fort det blir vår.
Känner en saknad av alla mina vänner där uppe.
Det var längesen jag var uppe nu. Så till våren så tar jag bilen och åker upp.





Det är en väldigt mysig stad om man bara gör en snabb visit, då på en helg max en vecka.
Jag har försökt att få med mig min sambo upp men det vägrar han. hmpf... Men jag ger inte upp!

Nej nu är katten väldigt upp i ansiktet på en så jag ska nog ta och underhålla honom lite.





Sov så gott!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!