sova lull lull

Dom senaste dagarna har inte varit så produktiva, varken här i bloggen eller i livet.
Jag har jobbat tidiga mornar och när jag inte har jobbat så har jag sovit. Därav den dåliga uppdateringen.
Nu jobbar jag åter igen men länge denna gång! 0730-2130. Jag har några små raster därimellan men i stort sett så är det jobba, möten, jobba, kurs för nya vectorn. Sen blir det hem och äta sen förhoppningsvis sova sött.

Jag är redan trött så jag vet inte hur detta ska gå, men jag är ju väldigt duktig på att bara bita ihop och ta mig genom dagen så jag förlitar mig på det. :)

I går så var jag och Rickard och handlade på ica och dom hade bokrea så jag köpte en thrillerbok och jag kan inte lägga den ifrån mig. Jag har läst den på tunnelbanan och på en rast som var 20 min och jag har redan läst 3 kapitel. Det är duktigt för att vara en dyslektiker. :D

Den handlar om att en familj blir brutalt mördade i Tumba(stockholm). Men sonen som är 15år överlevde men är i väldigt dåligt skick. Så nu vill polisen ta in en hypnotisör för att försöka få reda på vem mördaren är.
Polisen letar också efter stora systern i familen då hon inte bor hemma men dom tror att mördaren vill åt henne också. SPÄNNANDE!




Nu är det spännande. Jag längtar tills näst rast :)


Oj!

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen! Förlåt men jag har haft så mycket annat att tänka på.

Då ska vi se. Vad kan man skriva?

Denna vecka är min morgon vecka. urk! idag, onsdag, torsdag och fredag så börjar jag tidigt. Torsdagen kommer att bli jobbigast av alla. Jag måste kliva upp 06 för jag börjar kl 07:30 och sen kommer jag vara igång hela dagen, det är jobb och möten så jag kommer inte komma hem igen förrän kl 22! hujedamig!

Idag så sov jag 2 timmar innan jobbet som vanligt när jag ska jobba mornar. Jag är ingen morgon människa så det är väldigt inhumant att tvinga mig. Tycker jag då.
Efter jobbet så hoppade jag av i Skärholmen och gick det handelsbanken för nu är jag spyless på icabanken så jag byter! Tror att jag ska bojkotta ica helt och börja ge mina 3000 i månaden på mat till coop istället!





Åh, lyckan! Äntligen så börjar Desperate housewives och Grey's anatomy igen!






En jätte konstig bild, tycker inte ni det?
Jag menar, varför i allsindar står det ett gäng läkare ute på ett fält? Och dessutom så ser det ut som att det är ett oväder. En jätte konstig bild. It makes no sense!


Men oavsett så är jag överlycklig att dom äntligen är tillbaka.

Nu ska jag äta middag. Det blir resterna från grytan och gjorde igår. mums!




Up and away

Nu har jag fått lite sömn, det blev ungefär 5 timmars sömn totalt. Har lite ont i huvudet men det kommer ju finnas huvudvärks tabletter på jobbet. Så nu blir det 23-07 imorgon 21-04 sen ledig i 2 dagar. :D Skönt, jag har jobbat många timmar denna vecka. Men så ska det vara :P

Men jag måste enda säga att jag har haft en bra dag, jag har fått mycket gjort och fått lite sol också. Så jag ska inte klaga. Men förhoppningsvis sover jag som ett litet barn idag. Det känns så :)




Hej hopp nu blir de stopp.


Still going strong

Ja gott folk jag är fortfarande vaken! Jag har försökt att få mig trött, jag har bara legat ner och slappat av, jag har varit ute och joggat i 40 min, jag har städat nästan hela lägenheten, jag har lekt med katten. Inget av det funkade som ni märker. Så nu ska jag äta något och sen försöka sova igen om inte det funkar så vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska ju fan jobba 23-07 inatt och det kommer ju inte att funka på 0 timmars sömn på 24 timmar!





Undra vad jag ska laga för mat då?



GAAH! no2

Dom måste skämta med mig! Jag satt i kö för att få prata med dom Media Markt i 27 min när en röst säger "Vi ber om ursäkt men det har uppstått ett systemfel, vi får be er att försöka igen senare"!! GAAAH! Jag kommer att bli tokig snart!




Det enda jag ville veta var när jag kommer få hem min nya tvättmaskin. :(
Oh well, you shouldn't cry over lost laundry.



GAAH!

Ännu en sömnlös natt. Jag har varit ledig idag så jag hade ju hoppats på att komma i säng ganska tidigt men så fastnade jag framför en film så det blev sängen kl 06 men jag kunde inte sova. Bara låg och vred mig och ögonen ville inte vara stängda. Så nu sitter jag här igen kl 08:40 och är klarvaken!

Börjar bli jävulst less på detta nu!




Men eftersom jag var pigg så passade jag på att städa undan lite i vardagsrummet, men jag fick ju vara väldigt tyst med tanke på att Rickard ligger och sover i andra rummet. Jag blev så arg när jag såg han ligga där och sova när jag inte kunde. Hmpf! Var är rättvisan?

jaja, vi hörs.



hmmm

För någon dag sen så rensade jag bland alla bilder i akivet för jag tyckte det var onödigt att dom låg där MEN nu har alla bilderna på bloggen försvunnit! Inte alla men dom som jag rensade bort från arkivet, inte trodde jag att dom skulle försvinna från inläggen. Hmpf!






Det var ju jätte tråkigt! Men man lär sig något nytt varje dag!




Gröt

Nu sitter jag hemma och äter havregrynsgröt. Mums!
Jag är inte så trött och jag var jätte hungrig så det passar ju perfekt. Bra att börja dagen med just gröt också har man ju hört.





Hela veckan har jag ju jobbat till 07 förutom i tisdag då men annars och varje dag har jag då vaknat på tok för sent! Jag vågar inte ens berätta när! Men imorgon eller ja det bli ju idag... Ja idag är jag helt ledig så jag ska försöka att ta mig upp i ganska bra tid. Tänkte att jag ska ut och träna och det kommer jag inte göra om jag vaknar för sent och missar solen så håll tummar och tår för att jag kommer upp i tid!


Nu ska jag gå och sussa så god morgon på er som kliver upp och sov gott till er som är som jag!


Trivsel

Ja nu sitter man här på jobbet igen mitt i nassen och kollar runt på internet på samma sidor 579 gånger.
Men det är ganska mysigt ändå, vi sitter ju bara 5 st mellan 01-05 sen nu har det ramlat in 2 stycken och ramlat ut 1. Så nu är vi alltså 6 st. :)

Bara 1,5 timmar kvar sen tunnelbana i 45min sen några meter till sägen, Det är nära nu!





Jag är LEDIG imorgon!





Hoppas att ni alla sover gott och att ni får en underbar torsdag!





caching

Ja vad ska man säga? Jag är på ganska dåligt humör idag. Är trött, har ont i kroppen och är hungrig.
Ska gå och laga mat och bara ta det lugnt innan jobbet.

Känner inte att jag har så mycket energi för att jobba idag. Men det är "bara" 8 timmar. 23-07.
Men jag är ledig imorgon sen blir det 2 nattpass till på fredag och lördag sen ledig igen på söndag. Så det blir 5 dagars jobb denna vecka, bara natt och inget pass är kortare än 8 timmar. Men det blir pengar! : )




Det sägs att pengar inte kan göra en lycklig men det tror inte jag på alls. Har man pengar så kan man göra allt man alltid har velat göra, man kan köpa det man vill och man behöver inte ligga vaken på nätterna och ora sig över hur månaden ska gå ihop. Det tycker jag är ganska bra kriterier för att få vara lycklig.  Jag tror att tex min lön hade gjort någon stackars uteliggare lycklig. Så man behöver inte en förmögenhet. Bara lite till.
Visst man behöver annat också för att vara helt lycklig men jag tror att mycket blir lättare om man bara har lite mer pengar.

Nu ska jag rota fram lite mat ur kylen.

Hoppas att ni har en bra dag!


The bird is the word!

Denna sitter vi här på jobbet och sjunger!


A-well-a everybody's heard about the bird
B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a...






Vad sjunger ni på?




Work

Då drar jag till jobbet!



Hoppas att ni alla får en trevlig kväll!


Ont i huvudet

Ska gå till jobbet om 2 timmar och jobba till kl 07. Men jag har ont i huvudet! :( Känner mig inte pepp på att jobba men det brukar oftast bli bättre när man väl är där.
Jag har ju sovit så konstigt idag så det är förmodligen därför.

Nu måste jag börja göra mig i ordning. Jag åt för inte så länge sen bara typ 40 min sen men nu är jag hungrig IGEN!



mmm Vad det såg gott ut!




Morgontankar

Nu när jag sitter här och börjar bli lite tröttare så går jag runt på olika sidor och tittar för att fördriva tiden och då stöter jag på detta:




Och jag blir lite arg! Detta uppkom alltså 1910, det är 101 år sen, 101 år sen!
Jag förstår varför det kan ha behövts en kvinnodag då på den tiden för kvinnorna hade inte mycket "värde" och vi behövde ett sätt att säga ifrån för att få fram jämlikheten. Men är det inte ganska bra jämlikhet i Sverige idag?
Ja visst detta är ju INTERNATIONELLA dagen men jag har hört så mycket debatter på sista tiden om detta och alla tokiga feminister makes no seans! Det känns som att dom inte kommer att bli nöjda förrän kvinnorna styr världen men inte bara det utan alla kvinnor måste också tänka på samma sätt. Det här med fritt val kan dom ju sätta sig på för det stämmer ju inte. Såg nyss en debatt om att många mammor vill bli hemmafruar och gissa om feministerna blev tokiga! Dom skrek om att det var att gå ett steg tillbaka i tiden och att det var kvinnoförtryck med mera. Men om KVINNORNA själv har VALT det så borde väl det vara ok? Med tanke på att det feministerna vill ha jämlikhet så att alla kan välja själva vad dom vill göra med deras liv. Det känns som att det bara är ok för karriär-kvinnor att få välja karriären före familj och inte tvärt om.

Jag hoppas att ni kan förstå lite vad jag vill säga. Trött och dyslexi går inte ihop. Tacka vet jag "kontrollera stavning)
Jag är alltså inte arg på Internationella kvinnodagen för jag tycker att den kan behövas i vissa länder men här i Sverige känns det som att Jämlikheten har gått till en helt ny nivå som man behöver hitta ett nytt ord för. Det står inte för samma sak längre.


Jaja nu har jag sagt min morgonpredikan så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova.




Sleep tight and don't let the bedbugs bite





Still going strong!

Jag ville bara berätta att jag fortfarande är vaken! Och jag är sjukt uttråkad!






Kanske ska gå ut och gå så man blir trött? Hmm... Jag måste vara trött om jag börjar att tänka som en vanlig svensson och gå ut och träna på morgonkvisten! Brr nu blev jag lite rädd för mig själv!




Gäsp?

Jag kom hem från jobbet strax efter 01:30 och jag var så trött att jag hade kunnat somna på hallgolvet.
Jag fastade dock lite framför datorn, Mario såklart! Så jag var i säng vid 03 somnade ganska fort men sen vaknade jag av att Rickard klev upp. Han hade glömt att man inte fick parkera bilen på vår gata idag så han fick gå och flytta den till nästa gata och efter det så kunde inte jag somna om. Jag vet inte exakt vad klockan var då men jag kan inte ha sovit länge. Men nu sitter jag här i alla fall och kl är 06.23! Suck!



Jag börjar inte jobba förrän kl 23 ikväll så jag behöver ju inte känna ångest för det i alla fall. Jag kommer att gå och lägga mig senare när jag vet att jag kan sova. Det värsta som finns är att ligga i sängen och bara vrida och vända sig och känna hur tiden bara försvinner!


Den här bilden skulle symbolisera hur tiden bara försvinner men jag tycker att den bara var läskig!
Nu kommer jag ju definitivt inte kunna somna!



Den var bättre!



Så vad ska ni hitta på idag då? Jag hade tänkt att jag skulle fara och klippa mig men det kommer nog inte bli av med tanke på att jag sitter här nu!

Men god morgon på er alla!



Upptagen!

Förlåt att jag inte har skrivit något på ett tag men jag har varit så upptagen, både med jobb och planering.
Men vad jag planerar får ni inte veta än förren allt är klart. : P

 

 

Igår så jobbade jag 21-07. Trodde att jag skulle bli jätte trött efter bara några timmar men det gick bra. Och tur är väl det med tanke på att jag kommer att börja jobba dom timmarna väldigt ofta nu framöver. Det enda jobbiga med det tycker jag är att man inte får en taxi hem om det inte är en lördag eller söndagsmorgon man slutar. Man har blivit så bortskämd med gratis taxi hem! : D

 


Mätt

Nu har jag ätit middag. Det blev hemgjort potatismos och korv i ungen. MUMS!
Jag är så mätt så jag tror att jag ska spricka! Ska snart göra mig i ordning för jobbet. Men det känns som en mjukisdräkts dag :D







HEJ

Igår satt jag och mamma och pratade i telefonen i 6 timmar!! Helt sjukt. det är verkligen ett rekord!
Men vi var så inne att planera så vi tappade bort tiden helt!





Nu ska jag upp till centum och handla lite. Jag jobbar inatt, 23-05. Så ingen stress! :)




Ledig och det behövs

Idag så skulle jag plugga hade jag tänkt. Så jag for till Bibloteket i skärholmen. Eller ja först fick jag springa runt och leta efter den först. Om ni kollar på kartan här skulle ni då fatta att den låg....

inne i centrum huset?! I så fall grattis för det fattade inte jag!

Det tog ett bra tag tills jag kom dit sen när jag väl var på plats och hade tappat lite av mitt plugg-humör
så hade dom inte en enda bok som jag behövde! Bara att vända på klacken och åka hem igen.



Nu har jag ätit, pyttipanna, ägg och rödbetor. Mumma! Ikväll är soffan min bästa vän och så klart tven :)




SOL

Nu har dörrkillen varit här och bytt ena låset på dörren bara för säkerhetens skull. Och han har även borrat in en säkerhetskedja



Nu har jag varit ute och powerwalkat :) Nya skor, nya kläder och viktigast av allt, SOOOL!
Det är så underbart väder ute nu. Man känner verkligen att våren är på väg. Jag frös inte ens om händerna : )






Så ut i solen med er!


Jag känner mig kränkt!

Huuuh! Mitt liv blev stulet igår. Alla vet att i en tjej väska finns hennes liv. Man har allt i den och lite till.
Och då kommer det något jävla äckelsvin och tar den! Jag kan ju ta det från början.




Del 1
Jag gick till Stadium och skulle köpa mig ett par fina Reebok Easytone (som inte är joggingskor sokm jag skrev i det förra inlägget) så när jag satt och prövade dom så la jag väskan bredvid mig lite bakom och tänker att jag har koll och det är INGEN som skulle sno den när jag sitter alldeles bredvid. ACK SÅ FEL JAG HADE!
Jag prövade skorna och sen vips! BORTA! Jag och en anställd springer runt i hela butiken och letar tänker 3 gånger om jag ens hade väskan med mig, kom fram till att jag hade den med mig 3 gången också! Vi frågade vakten där om han hade sett något eller sett min väska gå ut men det är klart att han inte tänker på om det vandrar ut en svart väska. Så då ringer jag och spärrar mitt kort, förlustanmäler mitt körkort och ringer polisen. Sen springer jag runt i och utanför Skärholmen 30 varv men ingenting. Så jag vandrade hemåt med huvudet väldigt lågt.



(Bakom dessa "Whitefaces" är dumpningsplatsen där jag sprang runt och hittade det mesta)

Del 2
Jag kommer hem och är förbannad och känner mig kränkt och vill egentligen bara lägga mig ner och gråta.
Jag tappade min bankort, körkort, hem/jobb nycklar, hela plånboken och hela väskan. Mitt liv! : (
Det någon timme och då ringde polisen från Skärholmen och berättade att det var två tjejer som hade hittat lite av mina saker bland annat körkortet, bankortet och några andra butikskort och en massa kvitton. Men det fanns massor kvar.
Så jag for dit och kollade runt. Såg alla mina saker utspridda över hela Skärholmens gymnasieskolgård! Jag började att plocka upp lite när det kom fram 3 tjejer och frågade om det var mina saker och vad som hade hänt så jag berättade och dom var jätte snälla och hjälpte mig att plocka upp allt fick även en välbehövlig cigarett.
Jag hittade glasögonen också men kvalsterna  hade förstört ramen på dom! Jag hittade även plånboken helt tömd bredvid en sopkorg! Och lite längre in i hörnet så såg jag något svart sticka upp ur snön, ca en halv centimeter, tro inte på fan att det var mina nycklar! Så jävla glad jag blev! Nu slapp jag lägga ut 3000:- på att byta ut vårat lås! Halleluja! Så det enda tjuvarna fick med sig var min väska, vantar, en liten trocadero flaska som jag använder som vattenflaska och ciggen. Ja just det dom enda kontanter jag hade var några egyptiska mynt! hahaha NITLOTT!






Så håll hårt i era väskor, jag har fått lära mig det den hårda vägen!



Reebok

Jag har betalat några räkningar idag men det känns som om det fattas ett helt gäng och det är ingen skön känsla!
Det kan bero på att jag har lagt upp en räkning på banken så att att jag får all info där så man slipper avi avgiften sen har jag betalat av en stor räkning från när Gorgeous fick gå till veterinären.
Så förmodligen så är det ingen jag glömt men det lär väl märkas när jag får hem en påminnelse. :P

Idag är första dagen av mitt nya liv. Jajjemän! Nu ska jag ta till mig allt min massör säger så nu ska jag träna!
Men jag får tydligen inte träna gym för mina nack och ryggmuskler kommer tydligen bara få ta ännu mer stryk då så det får bli yoga och jag ska börja jogga lite. Så jag får upp rörligheten. För er som inte vet så har jag haft problem med min nacke och rygg sen jag var 12.
Så har gått till massörer, naprapater och kiropraktorer men ingenting har funkat alla säger olika. Vissa säger att jag ska träna gym, andra säger att jag inte ska träna alls utan bara gå ut och gå och nu säger min nuvarande  massör att jag ska jogga, yoga, simma. Sån träning som är ganska lugn och inte för krävande på musklerna men ändå så dom får jobba lite. Ser lite rörigt ut nu när jag läser det. Vet inte om det är för att jag är trött i ögonen eller för att jag är trött i huvudet. haha


Yogamatta har jag redan så den är det bara att rulla fram. Jag köpte den i julas och verkligen all in på det men lite för mycket tror jag. Jag tränade varje dag i över en timme åt gången och fick världens träningsvärk så det blev ju en backfire. Men nu ska jag ta det lite lugnare. 2-3 gånger i veckan tror jag kan bli bra.



Sen måste jag ju köpa ett par joggingskor. Och jag tänkte att om jag köper ett par dyra så kommer jag att använda dom för annars har jag bara kastat pengarna i sjön så att säga. Och dessa skor är ju så fantastiskt fina!
Första gången jag tycker att joggingskor är fina och det måste ju vara ett tecken : )


Än så länge är det för kallt att simma ute och jag tänker inte köpa kort på någon simhall så simningen får vänta till sommaren.



Idag är jag ju verkligen uppe med tuppen. Så vad ska jag göra hela dagen? Kanske ska man ta en sväng till Skärholmen? Det är ju så fint väder idag, helt underbart.
Jag är ju så kluven, jag längtar jätte mycket till sommaren men ändå så vill jag ha september nu! Ge mig!






God dagens!

Jag har inte haft så mycket för mig idag. Bara slappat och gjort i ordning mig för jobbet. Så nu sitter jag här på förarsupporten och chillar. :)

Igår så kollade jag och Rickard på en skräckfilm och det är första gången sen vi skaffade Surroundsound och helvete vad rädd man blev, alla ljud kommer från alla håll och skärmen är ju gigantisk och aaah! Vi hoppade upp ner i soffan båda två. Det var riktigt läskigt!

Sen var det bara att bädda ner sig i sängen och drömma sig bort till varmare länder.



Åh vad jag skulle vilja ligga på den stranden nu.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!