Suck

Idag så hade jag en tid hos min frisör men jag försov mig. Jag skulle ha varit där kl 10:00. Jag sa till dom när jag fick tiden att det var väldigt tidigt för mig men dom lyssnade inte. :(
Fick en ny tid på tisdagen den 7 juni 13:30 istället. Långt tills dess.


Natten till lördag så började en bil utanför mig brinna som bara den. Brandkåren och polis kom och det tog väl en 20 min att släcka den. Tog lite bilder men dom blev inte alls bra. Den ställde inte skärpan där den skulle vara så man ser bara något orangefärgat i bakgrunden. : /

Idag så läste jag aftonbladet och där stod det att någon hade tänt eld på mer än ett dussin bilar i Skogås, Huddinge. Det är inte så långt härifrån. Undra om det kan vara samma?






Vad ska ni göra idag då? Det är blivit fint väder här nu, tro om man ska träna lite?



Cigg!

Hujedamig vilken morgon jag hade idag! Jag hade inga cigaretter och jag måste ha en cigg på morgonen resten av dagen är skit samma men på morgonen fungerar inte jag utan den. Det är som kaffe på morgonen för dom som dricker det.

Men i alla fall! Då fick jag ta bilen till en kiosk som ligger i närheten men när jag väl var framme så märkte jag att jag inte hade mitt kort med mig så jag fick åka tillbaka, parkera, springa in och leta som en galning sen iväg igen. Kommer fram till kiosken igen går in och säger att jag vill ha ett LM rött. Då säger han i kassan att jag måste köpa för minst 60:- om jag ska betala med kort. Så då tog jag 2 Lm i stället. MEEEN då fungerar inte hans kortläsare så det var bara att hoppa in i bilen igen och köra iväg till macken istället där jag äntligen fick mina cigaretter!

Detta var inte ett bra sätt att börja dagen på måste jag säga! Känns fortfarande inte som om jag är vaken.



Regn

Det var ju ett riktigt skit väder. Jisses vad tråkigt, jag som skulle cabba runt med Anna idag och ta en glass på stranden. :( Nu hoppas vi att det är bättre väder nästa vecka, speciellt på onsdag.

Nu kommer askmolnet snart hit. Oj oj jag kommer ihåg hur det var förra året. Helvete vilken vecka det var för Taxi Stockholm. Vi var det ändå bolaget i hela Stockholm som tog emot lång körningar. Allt från Eskilstuna - Oslo - Berlin - till och med Italien hade vi bilar i. Och då satt jag bara i vanliga växeln. Nu när detta sitter jag ju i PG så då kommer det vara mycket mer och mycket jobbigare. Men det kommer nog att gå bra. Vi kommer ju vara lite mer organiserade än förra året.


Snart ska jag åka och hämta mamma sen ska vi till farmor och farfar. Det ska bli roligt. : )


Kram på er alla!


Morgondagen

Imorgon blir det en hel dag.
Först ska jag hämta upp Anna hemma hos henne 12.30 sen ska vi ut och criusa med bilen och förmodligen fara til stranden och ta en glass. Håller tummarna att det blir bra väder.

Sen ska jag och mamma åka till farmor och farfar vid 14.00. Det ska bli roligt, det var väldigt längesen man träffade dom. Fy skämmes på mig!

SEN ska vi på bio och se Pirates! Woho! Johnny Depp i 3D, kan det bli bättre?! Popcorn och Jompa!

 


Så imorgon kommer det bli en fullspäckad dag. Har klivit upp jätte tidigt den senaste veckan så jag är redan trött nu. Men jag måste ändra på det snart för snart går jag in på 21-07 passen igen.



Övik here I come

Jajjemänn, Ni läste rätt! Jag ska ta min söta bettan upp till övik.
Staffan ringde mig när han fick reda på att jag hade köpt en Cab och undra när jag skulle komma upp och hämta honom. hahaha och med tanke på att jag har blivit körgalen så är det inget som jag kan tacka nej till!



(Detta är inte min bil, men samma modell)

Jag sitter på jobbet nu så jag kan inte komma åt mina bilder på den men det är en exakt likadan.
VISST ÄR DEN FIIIN!


Så på morgonen den 9 juni så rullar jag och bettan upp till övik. Känns spännande och lite nervöst att göra en sån lång resa helt själv men det kommer nog att gå bra. Hon tar hand om mig så väl.



Hoppas att ni alla har en bra dag med fint väder.



Helig Birma

Jag och mamma var ju på middag igår hos hennes jobbarkompis och det var jätte trevligt.
Hon hade lagat jätte god mat och världens godaste efterätt!
Jag skulle hämta upp mamma i Liljeholmen så skulle vi åka dit tillsammans och det var nog tur att ajg hade henne med mig, det var omöjligt att hitta! Vi fick göra så många u-svängar så det kändes som man bara åkte runt på ett ställe. Men till slut så hittade vi fram.

Hon hade två jätte fina katter, Heliga Birmor. Dom är ju så fantastiskt fina.


(Tagen från Google)


Vi kom dit vid 18:30 och vi åkte inte hem förrän 00:30. Så det var en jätte trevlig kväll.


Idag så jobbar jag 15:21. Så jag ska snart åka. Måste tanka bilen först. : )


Solen värmer

"God morgon" på er alla!

Solen skiner och den har verkligen börjat att värma nu. Det blåser lite dock.



Idag så har jag och mamma blivit bortbjudna till hennes jobbarkompis Eva. Det ska bli roligt.
Vi skulle äta middag på hennes balkong så det ska bli mysigt.

Nej stackars gorgoues! Han ville leka med en geting nyss och blev stucken i tassen!
Han verkar ha jätte ont. Men han kan gå på den, haltar lite dock.




Måste kolla vad man ska göra när en katt blir stucken. : (



money money money

Vill ni tjäna lite extra pengar?

Man får rabatter plus att man får lite pengar dessutom. När man tjänat in 200+ så betalas det ut på ditt konto.

Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet


Pröva! Det är bara att klicka på länken så ser du var du behöver göra för att komma igång.



Veckan

Detta har varit en väldigt speciell vecka för mig. I tisdags så åkte jag till kungsholmen och tittade på en bil som var till salu. En Peugout 206 cc. En CAB! mm mm mm!

Och i torsdags så KÖPTE jag den! Den är såå fin! Första dagen jag hade den så körde jag 14 mil. Jag och Maria åkte runt överallt och ingenstans sen hämtade vi upp mamma och lämnade av Maria sen åkte jag och mamma överallt och ingenstans. Sen åkte jag överallt och ingenstans! Jag kan denna stad nu! haha

I Fredags så tog jag bilen till jobbet och sen hämtade jag upp mamma på Odenplan. Vi for ut till farmor och farfar men dom var inte hemma så då drog vi till kananbadet och sen ängbybadet där vi satte oss på stranden och åt en glass.










När jag sen hade lämnat av mamma så hamnade jag i rusnings trafiken så jag stod på Tranebergsbron i ca 15-20 min. Men det var fint väder och fin utsikt så jag klagar ej!





Detta kommer att bli en underbar sommar!



Mer bilder


Lite fler bilder


Nyaste blommorna på hallbordet




Hemma hos maria när vi skulle baka bröd med det slutade med att vi drack champagne och vin istället.
Och åt världens godaste jordgubbar.







Lite bilder

Jag har perioder men nu var det verkligen ett tag sen.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder ialla fall. Börjar med när jag och maria var och spelade biljard. JAg vann med 5-1! WOHO!!


Men jag hade ju alla förutsättningar för att vinna på min sida!








Blev lite ledsen!




Men hon gav inte upp!



Är det inte konstigt att dom serverar öl i ett ciderglas?
Det känns helt fel även fast dom ser likadana ut.







Rosor

Idag har jag köpt nya blommor till hallen. Dom är så fina och sommriga!






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!