Suck

Dagen började med ett bra humör men det sjunker ganska snabbt för varje kund. Vet inte bad det är i luften ikväll men folk är otrevliga! Är jätte hungrig också men jag har lunch om en halv timme.

Hoppas att resterande timmar går fort så jag får åka hem och dra täcket över denna dag. Bara en natt kvar nu, visst jobbar fredag också men det är bara 20-03 så.

Hur har eran dag varit? Antar att öviks-borna inte är på det bästa humöret heller efter Modos fail ikväll. Fast man börjar ju vänja sig, eller hur!


God natt!


Äntligen hemma!

Nu har jag avverkat 1 av 3 nätter. Första är alltid jobbigast, väldigt lugn vad denna också. Tur att man alltid kan hitta en massa nya roliga spel på AppStore. Jag har 6 mappar fulla med spel, ändå så laddar jag konstant ner nya. :-P

Nu blir det till att sova lull lull!


Hejhopp

Nu sitter jag på jobbet igen, 21-07.
Skulle varit ok om jag inte hade haft en sådan matkoma. Jag har varit och ätit middag med underbara mamma. Mums mums.

Inatt får man lön! Yeey! Den är efterlängtad, dom så försvinner det ju några tusenlappar till räkningar men sånt är livet. Måste försöka hitta en vinterjacka. Skinnjackan hjälper inte så mycket längre. :-/ får se vad det blir.

Nu är min rast slut, hörs!


Wordfeud

Nu sitter jag på jobbet och har tråkigt, tur att jag har mamma att spela wordfeud med. Har egentligen 3 till men dom är så sega!


Dagen eller ja kvällen är väl mer korrekt, har gått väldigt snabbt. Nu är det ju bara 5 Tim och 20 min kvar :-) halva är gjort.

Ska upp och jobba lite igen nu. Hörs!


19.10.11

Nu ligger jag i vilosoffan på jobbet. Har varit här sen klockan 18. Börjar inte förrän 21 men jag hade ett möte med Camp David Film Ab som ringde upp mig igår angående en roll i en musikvideo. Så jag var där i dag och pratade med dom, låten var jätte bra, idéen till videon vad jätte bra MEN rollen var att jag skulle sova och få en massa mardrömmar bara iförande trosor... Så jag tackade nej. Det är inget för mig.
Trist dock för jag tror verkligen att den kommer bli en hit.

Men men... Nu ligger jag här och väntar på att få gå upp och jobba. Imorgon är sista dagen sen helgledig. Det ska bli skönt. :-)

Vad ska ni hitta på i helgen?


Jobbar

Nu har jag lunch, eller jag har haft lunch den är slut om 5 min. Jag är jätte trött, har sovit så ofattbart dåligt den senaste veckan.

Men imorgon måste jag vara pigg för jag har ett spännande möte klockan 18. Ska inte säga för mycket nu så man för olycka över det. Men kul ska det bli.


Sorry att jag inte skrivit så mycket. Har inte alls varit på humör om jag ska vara ärlig. Men ska bättra mig. :-)

Nu ska jag upp och jobba.


App

Testing


Bilder

Så nu har jag kommit in i vardagen lite men jag känner fortfarande av jetlagen. Konstigt för jag kände inte direkt av den när vi åkte till Miami.

Det har varit en fantastisk resa som bara har inneburit sola, bada och krama palmer. :D
Går inte att sätta ord på hur underbart jag har haft det. Tittar redan på en ny resa! haha


Framme!
Båten Allure of the seasCentral parkMin och Rickards hytt.


Bahamas


Min frukost varje morgon. Med en utsikt över Central parkJag vann på Black Jack!


Cetral park


Bry er inte om tiden som står på korten för det är vad tiden var i Sverige, vi var ju 6 timmar efter er.

Jag har nästan 800 bilder som jag måste gå igenom så det kommer upp mer bilder.
Men nu ska jag och Staffan iväg till Farmor och Farfar.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!