Jazzhands

Hej på er!

Vad har ni för er en sån här underbar dag? Här i Springmountain så skiner solen och det är cirka 20 grader varmt. Sommaren är inte helt över än. Woho!

Idag har Jazz, det ska blir så roligt! Efter det så funderar jag på att dra mig till gymmet. Men vi får se hur slut man är efter att ha dansat i 1.5 timme.




Jag måste förbi mamma på hennes jobb också så hon kan växla pengar. Hon får ju lite billigare på forex för hon jobbar på Arlanda express.





Nu  ska jag göra mig i ordning och äta lite.



Jompa!

Nu har jag och Rickard tittat på Pirates of the Caribbean; On Stranger Tides. Jag har ju sett den på bio redan men som vanligt kan jag ju se dessa filmer om och om igen. :D





Nu blir det middag. Jag tror att vi kommer passa perfekt i USA då dom alltid äter en sen middag. : P
Ikväll består middagen av Kött, vitlökskrocketer och sallad. mm mm mm!




16 dagar, 11 tim, 59 min!

Nu ni! Snart smäller det. Idag fick vi hem biljetterna till kryssningen.













Så nu är allting klart, biljetter till flyg och kryssning, setsail pass, bokning till hotellen, hyrbil. Ska bara fixa ett IKK så är allt good to go!


Det är lite jobbigt är att dom kommer att tro att jag heter Målin! haha åäö måste ju ändras till AA AE OE! hahahaha

Men nu är vi snart på väg! USA/Karibien here I come!



Håller tummar och tår

Gårdagen spenderade jag i soffan. Det är så tråkigt att jag blir bakis på ingenting.

Jag och Maria var ju ute och partade i fredags. Jäklar vad roligt vi hade. Först så fotade vi lite i hennes studio sen gick vi hem till henne och drack lite törly och Rosé medan hon gjorde i ordning sig. Sen drog vi till Berns, vakten frågade oss vi stod på gästlistan, vi sa nej och han släppte ändå in oss utan att vi behövde betala entré. haha! Samma sak hände på Collage. :D
Det blev en öl på Berns och en drink på Collage sen drog vi till Fasching 45 min innan dom stängde alltså klockan 03:15 och där blev det en öl. Sen hemgång. Så det blev inte så mycket alkohol men ändå så blir jag så jäkla bakis! hmpf!
Men oj vad roligt vi hade det!



Om 18 dagar så åker vi, 2 veckor och 5 dagar! ojojoj! Nu kommer resfebern smygandes.
Orkanen Irene har gjort oss lite nojiga men det verkar inte som att den har förstört Nassau och den gick inte in i Florida. Tur det men det är ju fruktansvärt att den nu är på väg till New York. Jag undrar hur det kommer att se ut sen. Hoppas att skraporna är tillräckligt starka annars kan det blir förödande.







Idag ska jag jobba, 21-07. Så denna dag består inte av mycket annat. Nu ska jag ta och äta något. Ha en bra dag allesammans



Pengar in - Pengar ut

Så nu är alla räkningar betalda och pengar är undanstoppade till resan. Skönt att få det gjort på en gång.



Visst ser jag vuxen ut när jag har en räkningspärm. haha


Idag har jag inte gjort ett skit. Bara vaknat, glott på tv och betalat räkningar. Måste in till stan en sväng och säga hej till Lillen som är här och hälsar på. Eller ja hon hade ett möte med jobbet.
Hon skulle till Slussen så förmodligen så är det Debaser hon hänger på.


Imorgon ska jag ut och parta men Maria! Woho det ska bli så roligt. Jag ska ha min nya fina klänning så jag hoppas på fint väder, men det ser inte ut som om det kommer att hända. : /
Vi ska klubbhoppa, dansa och dricka goda drinkar


(Undra vars man kan köpa ett sånt glas, jag vill ha! )



We are on our way!

Åh vilket underbart väder vi har det här i Storstaden. Det är alltid det när jag har jobbat till 07 känns det som. Vädergudarna gillar att jävlas med mig. : ( Man kan ju inte ta vara på solen när man kliver upp vid 15-16. : / Det låter så illa att kliva upp så sent men då har jag sovit ca 6-7 timmar och ska sen jobba 10 timmar så jag tycker i teorin att det inte är så farligt.


Anna ringde nyss, vi ska ses imorgon vid 17 (då blir det ingen sovmorgon :P ) Det ska bli kul att träffa henne, hon har ju varit uppe i Övik och ränt. Lilla eller ska man börja säga stora Molly (1,5 år redan!!) får jag dock inte träffa, får ta det någon annan dag. Hon har ju blivit så stor nu. Sist jag såg henne var i Juni när både jag och Anna &co var i Övik för studenten, då sprang hon runt som en iller med Pappa Nicklas hack i häl. haha



Nu har mamma varit på Globetrotter och checkat in oss på båten. Vi ska ha gjort det själva men det har inte gått.
Men nu är vi incheckade och har fått ett Seapass och biljetterna kommer i början av nästa vecka! OOOH its happening!


Big ass boat!


Nu ska jag ta och duscha och sen förbereda mig mentalt för ett 10 timmars pass varav 4 av dom är i salen!
Nu när man är van att sitta i produktionsgruppen så är det mord för hjärnan att sitta i salen igen. Speciellt när det är mycket att göra. Men lite kul är det också. : )



Jag har drabbats av "Vill ha sjukan"

Jag har gått och blivit kär!


Men jag vet inte om det är så bra, den kostar 2800 svenska kronor! PIP! MEN JAG VILL HA DEN!
Åh det är så mycket jag vill ha, jag vill ha jackan, jag vill ha en MASSA snygga skor som jag har sett, jag vill ha en massa saker från Monikas nya hudvårds linje. Bara utseendet på dom gör att man vill ställa upp dom fint i badrummet så man kan titta på dom och bli lycklig varje gång man går in. :D




Man bara vill ha och ha och ha, suck! Jag vill vara ekonomiskt oberoende men fatta vad pengar jag måste ha då!
Men nu ska jag först och främst fokusera på Miami/Karibien resan och sen ska jag spara till allt annat jag vill ha. Eller ja... Jackan kanske slinker med av bara farten. : P


Nu ska jag gå ner till lunchrummet och ta mig en kopp te. Ja jag jobbar såklart, 21-07.


Det blev en toppen kväll

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera på senaste tiden! Men det är kul att jag fortfarande har alla läsare kvar typ.  :D (Statistik)


Kvällen började med att jag satt i soffan och hade jätte tråkigt. Ringde till pappa och pratade lite, han har det tydligen bra där nere i Ödeshög. Jätte kul att han mår bra. : )
Jag och Maria ska åka ner till Göteborg över dagen den 5 september så då ska vi svänga förbi honom på vägen hem.

Men sen när jag hade pratat klart med honom så pratade jag med Maria och vi var båda väldigt uttråkade så vi bestämde oss för att ta en öl. Så det var bara att kliva ut ur morgonrocken och in i klänningen och dra sig till stan. Det var väldigt roligt att se henne utanför jobbet, Det har blivit lite väl mycket tid där.
Så vi for till Carmen på söder och tog några öl och åt lite mat och snackade skit. Mycket trevligt. :D

Eller ja tills det kom ut en galen tant när vi stod ute och rökte, nja kom ut och kom ut hon blev utkastad. Så när dom hade tagit ut henne så skrek hon som fan hur länge som helst! AAAAAAAA AAAAAA AAAAAAA AAAAA! (typ, you get the picture) Fick lite tinnitus.

Men när hon hade försvunnit blev det trevligt igen. ; )


Sen gick jag ner till Thaibåten där Rickard jobbade så vi kunde åka hem tillsammans och när vi kom hem så spelade vi lite Kineckt. Jag blev totalt utklassad men det är ju så roligt ändå. : ) Jag är nog den bästa förloraren ever! hahaha

Nu måste vi eller ja jag iallafall gå och sova. Jag ska träffa mamma imorgon vid 14 tiden och sen jobba 21-07.





Ska svänga mina lurviga!

Nu har jag kommit på vad jag ska göra med all min fritid! Istället för att sitta i soffan och tycka synd om mig själv så ska jag... Wait for it... börja dansa... Wait for it... JAZZ! Japp ni läste rätt Malla ska börja dansa Jazz. :D





Jag har ansökt till en kurs på Dans Sthlm som börjar väldigt snart, den 31 aug. Jag hoppas bara att det finns platser kvar. Jag får veta det ganska snart. Jag håller tummar och tår.




Jag har kollat en massa på Youtube, gjort sökningar på Jazz, Jazz funk, Street Jazz och det verkar jätte roligt.
Har länge velat dansa men inte vetat i vilken stil och nu har jag bestämt mig. :D


Nu ska jag dock sova. Jobb imorgon, 17-01 och innan ska jag till Monika och fixa en nagel som for när jag och Rickard boxades. Han hade köpt nya handskar som jag fick lov att pröva. ; )



Sleep tight and dont let the bedbugs bite.


17-23

Så nu åker jag till jobbet. Skönt med ett kort litet pass. Hade jag jobbat en timme mer så hade jag ju ändå inte fått mer betalt eftersom dom plockar bort för lunch. Så antingen så jobbar man 6 timmar eller minst 8 timmar, 7 känns lite meningslöst.

Maria jobbar idag också, Roligt! Då går tiden alltid snabbare. :D



16 timmar

Nu har jag sovit i 16 timmar och fy vad det var skönt! Natten till igår så sov jag bara några fjuttiga timmar, 4 för att vara exakt sen fick jag kliva upp klockan 07. Då hade jag en tid på Sankt Görans och sen var jag vaken hela dagen och somnade till UFC i sängen strax innan 23. Sov hela natten, morgonen och fram till strax innan 14. Nu känner jag mig som en människa igen. :D

Ska gå och jobba snart men jag jobbar bara 17-23 så det är skönt.



Känns inte som jag har så mycket att skriva.
Men det är bara 4 veckor och 2 dagar kvar tills vi åker till Miami och Karibien! Jisses vad jag längtar!


Sankt Maarten


Sankt Thomas



Hotellet i Fort Lauderdale, Hilton.



Utsikt från hotellet på Miami Beach



Nassau, Bahamas. (Inget bad där)




Någon av dom övre hytterna på andra sidan är min och Rickards.





Glömsk

Jag glömde ju att berätta att jag och Rickard har kört Gocart! Jag fick ett presentkort där för bra längesen och nu i torsdags så åkte vi dit. Det var på SMC Västberga, det var så fruktansvärt kul!



Men vi har lite delade meningar på vem som vann. Jag körde om honom så jag kom först i mål och körde ett lap mer än han och jag var snabbast i snitt på alla lap men han hade ett lap som gick snabbare än mig så han kom högra upp på listan än mig... hmmm... i min mening så vann jag. Vad tycker ni?


Jag måste göra detta igen, kanske ta med släkt och vänner när jag fyller 25. Det skulle vara roligt.



Miami

Fyra dagar sen jag skrev sist så vad har hänt sen dess?

Vi har ju fixat ESTA visum, vi fick en liten scare då min och Rickard blev godkänd på engång men mammas blev inte det. iih! Men sen visade det sig att vi hade skrivit hennes tilltalsnamn men det skulle vara det första namnet i passet. Så när hon hade ändrat det så blev det godkänt på engång. : D Nu får vi komma in i USA








På bilden ovan så ser man Miami internationel airport´s område. Där finns även bilutgyrningen som vi måste försöka hitta. Hoppas verkligen att det är bra skyltat. :P


En bild från Google Maps som ger en bild av hur stort det är! Miamiområdet och Stockholmsområdet i samma skala.


Det känns som det är väldigt nödvändigt att ha en bil.



Fint!




Idag ska vi fixa ESTA-visum och kolla om det går att boka specifika sittplatser på planet.
Jag kommer att sitta i mitten så jag kan underhålla dom båda haha, Rickard sitter vid fönstret på vägen dit och mamma på vägen hem. Det är så det är tänkt. Hoppas att det går att boka.

Jag ska möta upp mamma i Skärholmen, vi ska gå och handla middag. Det blir lax, kokt potatis och aioli hade jag tänkt. Mumsfilibabba!


Det är så skönt när man har en helt städad lägenhet, man blir helt avslappnad. Känner inte ett konstant gnagande och ångesten över att man sitter i soffan när man egentligen måste städa. : P





Ha en underbar måndag allesammans!



Bra Maalin!

Oj oj detta har varit en lång dag. Jag somnade igår vid typ 06:30 och klev upp klockan 11:50 typ. Jag vaknade och var jätte pigg men typ 3 timmar senare så kom tröttheten så jag tog en powernap på typ 30 min sen låg jag kvar i sängen och läste i boken, har inte kunnat göra det alls dom senaste 2 dagarna så jag ska läsa ut den idag.

Sen från klockan 20 så har jag städat och städat och städat. Jag och Rickard brukar alltid storstäda tillsammans och man märker nu hur stor lägenheten är när man måste storstäda själv. Men det känns väldigt skönt nu när man är klar. Sitter i soffan och dricker en öl och blickar ut över mitt verk. Stolt! Tror att R kommer bli överraskad när han kommer hem. : P




Nu ska jag rota igenom kylen och frysen och se om det finns något att lägga i magen.


Regnigt = städa

Regnet öser ner där ute så det är en perfekt städ-dag.




Imorgon ska mamma komma hit och umgås lite, vi måste fixa med ESTA visumet för resan sen ska vi kolla om man kan boka sittplatser på planet. Vi vill ju inte vara utspridda över hela planet. : )
Vi ska åka med en Airbus, det ska bli spännande! : D Undrar om dom har internet på planet? Vissa har ju det nu för tiden.



Men idag ska jag bara städa, varje rum topp till tå eller ja tak till golv. Men jag måste nog tvätta mig själv sen från topp till tå. haha

Vad hittar ni på en regnig dag som denna?


Raggarträff på sveavägen

Idag så for jag till jobbet i väldigt god tid. Inte av någon speciell anledning alls. MEN oj vilken tur att jag gjorde det.
Det har inte bara varit Prideparad utan det är även en raggarträff inne i stan, så hela innerstan är full av både vackra och väldigt fula bilar. Hela Sveavägen var/är full av dom, alla trafiklysen är avstängda och polisen guidar runt bilarna. Från tunneln, genom Sveavägen, fram till jobbet tog det 30 min, det brukar i vanliga fall ta typ 1-2 min. HELT SJUKT!
Så jag ringde till jobbet och berättade vart jag var och att jag förmodligen skulle bli ganska sen med tanke på att det inte kommer finnas parkeringsplats då alla bara ställer sig lite vart som helst.
Men då jag rundar hörnet vid Coop så ser jag en plats som bara står helt tom och det är lagligt att stå där. Det är nästan så man hör ett "halleluja" och en fint sken från platsen och ett tryck på marken där det står "Reserverad till Maalin". Det måste ju ha varit en bil som precis hade lämnat.


Så jag blev typ bara 3 min sen till jobbet, men då hade jag också varit på väg i ca 57 min också. Det brukar ta typ en kvart. hahaha



(en gammal bild)



Nu har jag rast så jag ska ut och titta på dom. :)


SOL!

Förlåt att jag var dålig på att uppdatera men jag har varit helt försunnen i boken. Det är en helt otrolig bok, så spännande så man fastnar verkligen. Man vill inte lägga den ifrån sig. Nu har jag jag bara några sidor kvar.

Idag har jag och Rickard varit och solat ute i det fina vädret, fick lite färg tror jag. Håller tummar för en solig vekca men det sägs att det kommer regna. Suck!
På måndag ska jag och mamma upp till min mosters sommarstuga. Det finns en outlet där uppe som har jätte fina och billiga kläder, skor och saker av olika slag.



Vi har pratat hela dagen om resan som nu bara är 41 dagar bort. Planet lyfter exakt om 41 dagar, 11 timmar och 30 min! iiih! Kommer att blir en resa som man ALDRIG glömmer.

Ikväll så jobbar jag 23-05. Skönt att det är ett kort pass. Haft så många 21-07 pass nu så det börjar kännas i hela kroppen. Jobbar 20-05 imorgon sen är jag ledig tills på fredag. SEMESTER! :P
Så ni förstår ju att jag vill ja en väldigt solig och varm vecka.



Nu ska jag hoppa in i duchen sen slappa lite innan jobbet. (Självklar menar jag läsa i boken när jag säger slappa)





Latmask

Vaknade sent idag så jag har inte gjort något alls förutom att äta "frukost" och läsa i boken. Jag hann läsa ca 130 sidor imorgon. Det var väldigt svårt att lägga den ifrån sig när man skulle sova. Den är väldigt väldigt bra!

Nu ska jag snart åka till jobbet, jobbar som vanligt 21-07. Men jag är ledig imorgon! Skööönt!
Jag hoppas att det är lika bra väder imorgon som det var idag för då ska jag lägga mig ute i solen med min bok. : )



Nu måste jag göra mig i ordning men jag lovar att skiva mer näf jag är på jobbet. :)




Kepler

Nu sitter jag här på jobbet igen, än sålänge så är det väldigt lugnt. Jag hoppas att det fortsätter så för vi kommer bara vara 3 stycken mellan 03-05. så det kommer bli spännande om det ringer på.
Dessutom så har jag köpt en ny bok. Det är Lars Keplers "nya" Paganinikontraktet.
Jag blev ju helt uppslugad av Hypnotisören så det är ju ett måste att även läsa denna.


565 sidor lång, så det är bara att börja läsa!



God morgon? njaa

Nu har jag vaknat för en stund sen, men det känns inte som jag har sovit alls. Vet inte vad klockan var men katten kom och ställde sig utanför sovrumsdörren och skrek hur länge som helst! Hade jag inte älskat honom hade jag nackat honom! Fy fan vad jobbig han var och det är ju inte dom söta små mjauningarna utan det var verkligen skrik. Men nu när jag klev upp då bryr han sig inte alls... har inte ens sett till honom. Undra om Rickard kanske har kastat ut honom? hahahah



Ah, jag såg han gå förbi i hallen så he is alive! ; )



Nu måste jag försöka vakna till så jag kan åka och handla. Måste laga något som jag kan ha som lunch nu denna vecka. Tror det få blir köttfärssås, det är ju så gott.


Återkommer sen, hejdå!



GAH!

Vad är det för fel på människan?




Varför var det ingen som tänkte på att hon faktiskt kunde pumpa?! Och vilken läkare gav denna rekommendation?! Jag googlade "amning botar cancer" och fick upp att det tydligen kan funka men va fan, PUMPA!

Först incestdokumentärer och nu detta, vet inte hur mycket mer jag klarar. huuuh!



Google translate?


Denna lapp måste vara gjord med google translate, eller vad tror ni?
Ovasett så är den helt underbar!






Som ni märker så finns det inte så mycket att göra på jobbet just nu. Men jag klagar definitivt inte. Jag njuter av tystnaden. Men lite långtråkigt blir det ju men det är ju därför man skapade internet för att få tiden att gå snabbare med en massa roliga sidor, det är i alla fall vad jag tror. : P


Vad har ni haft för er då ikväll?


Något som alla verkar göra denna sommar är att åka till zoo, det vill jag också göra! Jag har ju bara varit på skansen men det är ju inte mycket att hurra för. Sist jag var där var med en kompis från förr som fyllde år och det hon ville ha i present var att jag tog i eller höll i en spindel!!! Det tog mig ett bra tag och ett antal cigg innan jag gjorde det. Så det var ju ingen bra skansen upplevelse. hahaha

Jag vill åka till ett stort zoo där man kan se en massa roliga och exotiska djur. Det finns ju ett som inte är så långt ifrån Miami, Dit vill jag! Hyra en bil och köra upp, det skulle vara roligt. Får se om jag får med dom andra. : P


Får se om det blir ett till inlägg inatt, allt handlar ju om inspiration.


Hungrig!

Helt underbart! Hittade denna på Tjuvlyssnat. Vissa är ju bara för roliga. "Men fatta killen är 13!". Hahah, underbart!

Överdrift tar överhand

Upptåget mellan Uppsala och Gävle

Kille 1 ~15 (entusiastiskt): Alltså jag känner värsta killen från Gävle, han är 13, bor själv, har körkort, kör bil…
Kille 2 ~15 (skeptiskt): Kör han bil?
Kille 1: Alltså nä, han kör inte bil.
Kille 3 ~15 (också skeptiskt): Men vadå, bor han själv?
Kille 1: Nä…
Kille 3: Bor han i skogen eller?
Kille 1: Nä, han bor hos sina föräldrar.
Tystnad.
Kille 1: Men fatta, killen är 13!

 

 

 

Nu sitter jag på jobbet och håller på att hungra ihjäl. Jag har lunch 00:30 men det känns som klockan står still.
Jag har som vanligt köpt en sallad från statoil. Den är såååå god! Men jag måste börja ta med mig matlådor tror jag, måste ju spara pengar till resan, den är ju bara 44 dagar bort. iiih! Its happening!




Ingen sömn för maalin

Äntligen har jag fått internet att funka! Den håller på att jävlas med mig mer och mer på senaste tiden.

Jag har sovit så dåligt inatt, vaknat hela morgonen. Rickard var uppe och dunkade i saker, katten smet in i sovrummet och gick runt i sängen och skrek och buffade på en, Hade konstiga drömmar. Suck!

Jag började dagen med lite mma, Rickard satt i vardagsrummet som var helt nedsläckt och tittade på en gala.
Så jag kröp ner i soffan och gjorde honom sällskap. Det var bra matcher så man piggnade ju till fort. :)


Nu sitter jag och försöker göra mig mentalt redo för jobbet.




Vi hörs senare


Nattens funderingar

Tycker att det är väldigt roligt att jag har fått så pass många läsare. Jag undrar vilka alla är. Det kan ju inte bara vara nära vänner, så många känner jag inte. haha


Ikväll har jag tittat på en dokumentär om Incest och det ställer många frågor. Just denna handlade om personer som hade blivit bortadopterade och sedan fått kontakt med sin mamma/pappa eller bror/syster och känt en sån kärlek och saknad av dom att dom skapade en sexuell relation med varandra. Dom kände att dom var soul mates.
Det var en kvinna som inte hade träffat sin pappa sen hon var 1 år och sedan fått kontakt igen när hon var 32 år, genast så kände hon en sådan koppling till honom och en kärlek som hon aldrig känt tidigare, nu bor dom ihop med hennes två barn sedan ett tidigare förhållande och deras gemensamma dotter. Dom skulle egentligen ha två gemensamma men det första dog av ett medfött hjärtfel vid födseln.


Här är Sambo/pappa/morfar, Sambo/dotter/mamma/syster och Dotter/barnbarn/syster.

Det är inte direkt okänt att barn som föds via incest får genetiska fel, antingen i psykiskt eller fysiskt.

Det var en kvinna som hade skapat en hemsida och ett forum om detta och som ett stöd och guidening för dom med sådana känslor. MEN hon tycker dock inte att det är fel och att dom behöver hjälp av en psykolog. Hon hade känslor för sin nyfunna son.


Hur kan man tycka att detta är OK bara för att det är två vuxna människor? Dom mår ju uppenbarligen inte bra, det är inte friskt att känna sexuella känslor för en släkting. Jag tycker till och med att det borde vara olagligt att få gifta sig med sin kusin. Det är på tok för nära. Alla släktingar som man har ett namn för borde man inte få vara tillsammans med, Kusin, tremänningar, halv kusiner... Det är inte OK!

Hur kommer barnet som blivit fött av en incest må? Hur kommer den att leva sitt liv, hur kommer den att se världen?



Vet inte om det är jag som är för trångsynt men jag tror att majoriteten av befolkningen på denna jord känner samma sak. Inte en växter mår bra att befruktas för nära sin släkt. Det är alltså ingenting som bara människan har kommit på.



Ja nu har jag fått skriva av mig lite... God natt!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!