Städa

Idag har jag städat arslet av mig! dammat, putsat, dammsugit och torkat golv. Känns väldigt skönt att ha det gjort så man skipper stressa med det dagen innan jul, man har ju massor med annat att tänka på då, handla och laga mat tex.




Nu ska jag laga lite mat, tror att det får bli pyttipanna med ägg och rödbeteor. Inte så lyxigt men gott ändå :)
Sen ska jag inte flytta min rumpa från soffan på hela kvällen.




lätt fånget är lätt förgånget....

Nu har jag tvättstugan, vi har ju egen här i badrummet men vi har igen torktumlare så man kan inte tvätta flera omgångar utan man måste vänta i typ 1-2 dagar innan det man har hängt upp torkar så man kan tvätta en till och det vill jag inte spendera min semester med så jag tvättar i tvättstugan istället. :)




Jag har ju beställt en ny mobil men dom hade inte den vita inne på lager så jag visste inte när jag skulle få den, så fick jag en avi hem idag som sa att jag hade något att hämta ut så jag kastar på mig jackan och springer till i bilen i förhoppning att det är den för jag har ju inget annat som jag beställt, inte vad jag kan komma ihåg iallafall.
Men när jag kommer fram så är det stängt!! En av dom i personalen står utanför och ser lika chockad och förtvivlad ut som mig. Jag ser att han ringer en massa samtal på mobilen med han verkar inte få något svar.
Men jag tänkte så länge han står kvar så står jag kvar! Efter ca 20 min+ så fick jag ett sms av Halebop som berättade att min mobil skulle komma in i deras lager i slutet av denna vecka eller i början på nästa... suck!
Så jag vände på klacken och åkte hem med en hängade underläpp.

Jag blev ju så glad när jag trodde det var min nya fina Samsung galaxy s2:a som väntade troget på mig men nej poff så blev jag jätte besviken. :'(




Så nu ska jag dränka mina sorger i Thaigryta och Päron mer på tetra!




God morgon

Vad gör jag uppe nu? Jag vet inte, men jag har varit vaken i 2 timmar redan :D

Sitter i soffan och dricker ett glas apelsinjuice och njuter av tystnaden, julgranen och snön på andra sidan fönstret. Så mysigt. Men så är dock bara mysigt när man sitter inomhus, det är bara skit när man väl ska gå ut och möta det. Som igår, jag skulle åka och hämta Staffan för vi skulle ut på julklapps jakt och när jag kommer till bilen så har den blivit inplogad! Plogaren hade byggt in min bil i ett snö rum! Blir så förbannad! Inte har jag en spade heller och Rickard visste inte vart han lagt sin. huuuh!

Så jag står där och sparkar bort snön, stora tunga klumpar dessutom. Folk som går förbi tittar på mig som om jag hade rabies. Kände mig så mobbad! Det var inte ens städdag! Förstår inte varför Stockholmare har så svårt att förstå att man inte ska ploga in andras bilar, förra året så fick vi skotta fram Rickards bil säkert 7-10 gånger och förra året var det ju massor med snö så då blev det höga snöväggar!
Och dom kan ju vika plogen så den blir som ett V så om dom bara ville så skulle dom bara kunna ta all snö och skyffla den rakt fram upp över vändplanen och sen ut på gräsmattan!

Vet inte om det märks men jag känner att jag hyser ett liitet agg mot Stockholms Stad´s plogare!








Idag har jag bokat tvättid, vi har ju en egen här hemma men jag tänkte att jag skulle tvätta allting jag hittar + att jag har en massa sängkläder. Och eftersom vi inte ha en torktumlare så tar det ju sån tid med tanke på att man måste vänta 1-2 dagar på att kläderna torkar innan man kan slänga in en ny tvätt. Så jag gör det lätt och bekvämt, tvättar allting på en dag sen är det klart. Så här innan jul vill man ju inte behöva tänka på tvätten varje dag! hahah



Vi höres lite senare, Puss hej!





Julen är här

Nu är det officiellt jul. Jag har tagit fram julgranen och pyntat den så nu är det en sån julkänsla här hemma.

Kissen ligger och myser och passar så bra in där bredvid granen :-)

Bilderna är väldigt mörka men så går det när man har en skit iphone! Så då är det ju jätte bra att jag "råkade" köpa en ny mobil idag! Tihi Det blev en vit Samsung Galaxy S2 woho! Får se när jag får hem den :-)


Mobilbloggar nu så det är därför det blir lite konstigt med bilderna.


Nu ska jag ställa mig och laga middag, thaigryta och ris står på menyn. Muums!


Semester!

Åh som jag har längtat efter just denna dag, Nu har jag semester i 11 dagar, njuter!


Idag kommer bror Staffan! Han sitter just nu uppe i luften någonstans ute på Östersjön. Hans plan landar 17:20. Yeeey! Mys mys!





Jag funderar på att köpa en ny mobil men vet inte vilken, jag är sugen på en samsung galaxy s2 men vet inte om den är så bra som jag tror. : / Så jag vänder mig till er, har ni några tips i den här mobiljungeln?






Nu ska jag göra något, vet ej vad än men jag kommer väll på nått.




Urk!

Urk fy och usch! vill inte jobba idag, jag känner mig helt knäckt. Dom 2 senaste dagarna har jag jobbat som vanligt 21-07 och dom har varit groteska! Inte fått en lugn stund alls och nu väntar dag 3. Det känns som det är söndag idag för torsdag och fredag kändes som en fredag och lördag men icke!

Jag drömde till och med om taxi, jag var jätte stressad till flygplatsen och bilarna välte och gick sönder men jag tog mig dit tillslut! Men det var inte lätt. haha


Om jag ska fortsätta att skriva nu så kommer det bara bli en massa konstiga krumelurer och allmänt bla bla så jag slutar och återkommer när det känns som huvudet sitter fast på kroppen.




12.12.2011

Nu sitter jag på jobbet och är på ganska dåligt humör! Vet ej varför men jag känner bara för att sätta mig i ett hörn och gömma mig så jag inte kan skrika på kunderna. :-/ Har inte skrikit än som tur är.


Jag vill bara hem och sova, sova lääänge! Imorgon och onsdag är jag ledig! yeey!
Om man räknar in det här passet som jag är på nu så är det bara 5 pass kvar detta år! hur SKÖNT är inte DET?!






Har i köpt alla julklappar än?
Jag har typ 2 kvar, skulle vilja köpa fler än vad jag har men plånboken håller inte med och det är ju den som vinner i ett pengatjaffs.


Ja vad har ja mer att berätta? hmm... kommer inte på något roligt just nu så vi hörs!




07.12.2011

Halloj halloj!

Har ni fått snö än? Har snöar det lite grann, inte just dock men ute i Vårberg så ligger det snö på marken.
Det är lite blandade känslor med det, om det bara är så här lite så är jag helt ok med det men börjar det vraäka ner som förra året så går jag i ide!




Imorgon ska jag och mamma julhandla lite. Mysigt som bara den! Vi ska ses i SKHLM vid 16 imorgon.
Jag var en sväng idag för jag kan ju inte köpa hennes när hon är med ; )
Så idag har jag slagit in 5 julklappar men det var inte lätt ska jag säga, varje år så glömmer jag bort hur mycket katten tycker om det, han har sprungit runt bland papper, snören, kartonger och påsar hela dagen och gjort mig tokig. Så jag ber om ursäkt redan nu att mina julklappar inte är så fint inslagna med Kissen ville verkligen hjälpa till! : P




Nu kommer vintern...

Jag ser det snöar jag ser det snöar....

I massor! Stora fluffiga flingor. Fint! Så bara det inte lägger dig till meter så är jag nöjd :-)


Nu sitter jag i soffan och njuter av ett (eller två) glas vin. Har haft en väldigt bra dag. Jätte mysig dag hos farmor och farfar. Måste hälsa på dom oftare.
Nu är Rickard på jobbet, 00:00-08:00. :-( tråkigt...


Jag hoppas att ni också haft en bra dag och att ni sover gott!


05.12.2011

God morgon!

Jag har försökt att skriva ett inlägg nu i typ 10 min men jag raderar det hela tiden för det blir så osammanhängande. Är fortfarande trött, har dock varit vaken i ca en timme. : )


Är uppe i alla fall för att jag och R ska till min farmor & farfar och äta lunch. myys!



Nu måste jag göra mig i ordning. Men jag uppdaterar mer senare.





XoXo


04.12.2011

Hej sötnosar!

Idag har jag varit inne i stan med Anna och Molly. Jag slutade kl 05 imorse så jag somnade väl vid 06 ungefär, tanken var att jag skulle kliva upp kl 12 för att träffa flickorna 13:30 men jag försov mig! Vaknade av att Anna ringde. Piiinsamt, jag hatar att försova mig! Skynade mig in och var där ca 14:30. Vi gick runt och kikade i butiker, köpte lite julklappar och inslagningspapper sen fikade vi. Overall en väldigt mysig dag. : )

Jag köpte en nagelfil och svart nagelack så nu har jag fixat naglarna, blev överraskande bra faktist. Brukar inte vara en hejjare på att lacka naglarna.


Billigt och bra!


Nu ska jag plocka undan lite tvätt och hänga upp ny.







Men titta vad fint det blev!

TACK LILLEN! Du har förtjänat dig av dagens ros!


Så nu när jag har en fin blogg så ska jag verkligen försöka att uppdatera ofta! :)


Idag har varit en sån lat dag, tror att det är vädret. Det blåser och spöregnar ute, så det lär vara mycket att göra på jobbet. Hoppas dock att det lugnar ner sig tills ikväll för det är inte många som går ut om det är sånt här väder.

Nu ska jag ringa Farmor och Farfar, ska bekräfta att jag kommer och äter lunch hos dom på måndag. MUMS!





God morgon!

Jag såg att lilla lillen hade kommenterat och gett mig en länk till en sida man kan ladda ner bloggdesigner men det gick inte för då måste man tydligen köpa något som har med winzip att göra och det har jag då inte lust med.

Så några andra förslag?
Såg att den ser lite bättre ut nu, varför vet jag inte för jag har då inte gjort något åt det... skumt.


Nu är jag i alla fall hemma från jobbet, kan inte sova dock så jag sitter här vid datorn och tittar på en massa skitsidor.
Gör allt jag kan för att inte köpa hem en massa underbara saker. Som skorna! åååh skorna!


Dom finns här

och dom här!


Dom finns här

Snälla snälla jultomten jag har varit snäll i år! Jätte jätte snäll!


Nu ska jag kanske ta och försöka sova... betoning på försöka






Kortfan!

Så nu har jag varit och tränat, hurt hurt!
Skulle gå och köpa lite lunch efter men när jag stod vid kassan och skulle betala så märkte jag att jag hade glömt kortet hemma!! GAAH!

Har ätit 2 apelsiner nu på jobbet, det var gott men jag kommer bli så hungrig sen. :-(


02.12.2011

Jag gillar inte detta mörker, man kliver upp och det är mörkt, man går igenom dagen och det är mörkt och när man går och lägger sig är det mörkt... inte undra på att människor blir deprimerade när man inte får se solen på typ 5 månader! Det blir ju dessutom extra mörkt nu när det inte finns någon snö.

Suck jag vill åka till värmen och SOLEN!



VS



Inte så svårt val!


Men nu är vi i vardagen och det betyder jobb, ikväll och imorgon är det 21-05 som står på schemat.
Sköna pass faktist så det är lugnt. :)


Igår så satt jag och julklappsshoppade från soffan, så bekvämt :) Men jag hittade lite roliga saker så jag är nöjd.
Men på torsdag så ska jag ut och shoppa med mamma, vi ska till SKHLM och Ikea. Så det blir roligt.


Nu ska jag ta och äta något men vi höres.


Julen

Nu har jag gått runt i lägenheten och städat lite, jag dammsög igår men jag måste nog köra en vända till för jag har ju dammat lite idag när jag plockade undan och jag vill torka golven så det får blir ett varv till med dammsugaren.

Jag har även plockat fram lite julsaker så nu har jag massa små söta tomtar som står och sprider glädje och en adventsljusstake i fönstret : ) Julen är min absoluta favorit högtid! Men denna jul kommer att bli lite konstig för alla jobbar, antingen på dagen eller på kvällen så det blir väldigt utspritt. Men man får göra det bästa av det ändå.

Sen den 25:de ska jag och Staffan åka ner till Pappa i Ödeshög och vara där några dagar, kommer nog bli mysigt.


(För er som inte vet vars Ödeshög ligger)


Det kommer att bli en annorlunda jul men eftersom det är jul så går den inte att förstöra, Julen är alltid underbar hur och var den än utspelar sig.



HJÄLP!

ÄR DET NÅGON SOM ÄR BRA PÅ ATT DESIGNA EN BLOGG? FÖR SOM NI KANSKE SER BEHÖVER JAG HJÄLP!

SKRIV I KOMMENTARFÄLTET, FACEBOOK ELLER NI SOM HAR MITT NR RING!

I NEED HEEELP!



01.12.2011

Redan den 1 december... var tog november vägen? Hoppade vi bara över den, det känns så?

Ingen snö finns det heller. Vet inte om jag tycker det är bra eller förfärligt. Visst det är ju jätte skönt att man slipper skotta sig fram och inte behöva leta fram bilen men det känns inte bra att det inte finns någon snö på marken och ännu mindre att det inte ens har snöat än. Globala uppvärmningen blev verklig för mig nu.

Äh nu ska vi inte vara sådana... Detta blir nog bra.



Bara 23 dagar kvar till julafton. Dags att börja tänka på julklappar nu, man blir lika överraskad varje år.
Men jag har köpt 2 julklappar i alla fall så det är en början men det är lika svårt varje gång. Ska till SKHLM och kika runt, kanske hittar något roligt. : )




Igår så var jag och tränade och det känns idag. haha jag har träningsvärk i hela kroppen! Men det känns bra och jag hade så mycket energi igår efter träningen, underbart!





Idag har jag inte gjort så mycket jag tänkte att jag skulle gå ut och gå lite men det blåser så jävla mycket så jag skulle nog blåsa bort. Så jag stannar inne med en bra film och lite te istället.

ÅH! Jag har hittat min absoluta favorit soppa, det är en thaisoppa från Felix. Om ni inte har prövat den så gör det! mm mm mm! Jag har blivit beroende. Det är pricken över i:et en blåstig och regning dag, en skål men thaisoppa och ostmackor. mmm


Nu blev jag så sugen så det blir nog en sån till middag. (Jag ser till att alltid ha minst 1 i frysen) ; )


Ha en trevlig och mysig torsdagskväll. Det ska jag ha!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!