Tjurgubbe!


Så nu har jag kommit hem eller ja jag har kommit in, för hem det kom jag för ett tag sen. Jag har städat bilen!

Jajjemänn ni läste rätt. Igår så tvättade jag den på utsidan och idag så städade jag den invändigt.
Det går ju så snabbt när det är en sån liten bil. Det är ju ett stort plus!

Precis när jag hade städat klart och höll på att packa ihop damsugaren och allt sånt så kommer det fram en medelåldrig man som undrade vad jag höll på med så jag sa att jag hade städat bilen och då sa att dt går man inte göra där. Jag undrade varför, då sa att han jag blockerade så inga andra bilar kunde köra fram. (Detta var alltså precis utanför min lägenhet på gräsmattan!) Jag sa att jag inte blockerar alls, jag stod ju inte ens nära porten men det var förbjudet menade han. Jag försökte få honom att förstå att jag inte blockerade men hans svenska var inte bra så jag gav upp. Han säger aldrig till Rickard när han står där och städar sin. Är det könsdiskriminering eller rädsla? ; )


Men fin blev den i alla fall


Som ni ser så blockerar jag ingenting.

Hade han haft en bättre ursäkt hade jag kunnat ta det men när det var ursäkten så hade jag bara lust att köra över honom och säga att han blockerade mig!

Anyway...
Jag har varit och tankat och handlar också. Körde på reservtanken så det var dags. Det kostar mig ca 590 kr att fylla tanken och den håller nästan en månad fastän jag kör nån mil varje dag. Det tycker jag är helt acceptabelt.
Sen var jag hade handlade lite småtjaffs.


Lunchen men mamma var mysig. Det är kul att ändra i vardagen ibland. blev dock lite stressigt i början för mamma var lite stressig, det hade varit strul på jobbet. Men det försvann så fort vi märkte att vi hade gott om tid.

Så denna helg blev inte som jag tänkt mig men det blev väldigt lyckad och jag fick massor gjort.


Nu sitter jag på balkongen och sippar på ett glas vitt och bara njuter av min sista lediga dag.



Sitter i solen

Nu sitter jag och väntar på mamma. Det blev tydligen ett signalfel så hon blir lite sen. Men vad gör det när det är så underbart väder ute.

jag hoppas verkligen att vädret håller i sig så man får uppleva en solig sommar, det är ju på tiden.
Just nu så bloggar jag från min Iphone och det är lite jobbigt så vi höts sen istället.

46/147

Hallå där.

Har en bra söndag? Jag håller på att göra mig sakta men säkert i ordning för att åka in och äta lunch med mamsen.
Det gick ju inte så bra med försöket igår så vi prövar idag igen, ska inte glömma mitt kort idag.

Jag är väldigt glömsk när det gäller mitt kort. vet inte hur många gånger som jag har glömt det när jag ska åka och handla eller åker till jobbet och sitter där utan lunch. En gång fick mamma komma förbi med en burgare från max för jag hade glömt kortet. Det var ju bara tur att hon slutade då jag hade lunch och att hon jobbar så nära max. :D


Nästa vecka jobbar jag 5/7 dagar och alla är nätter mån-ons 21-07, fredag 23-05 och lördag 20-05. Så det blir inte mycket skoj och bus men mycket pengar istället, bara OB timmar! mums! haha





Nu är det bara 46 dagar kvar tills vi tar våra resväskor och drar mot Miami och Karibien! Det är typ bara 1 månad och 2 veckor! Kommer ihåg när vi började att räkna, då var vi på 147, det var 101 dagar sen och dom har gått riktigt fort! Men jag vill att tiden lugnar ner sig lite för annars kommer dom 2 veckor vi är borta gå swisch förbi oss. Men oj vad jag kommer att njuta av solen, stränderna, havet, båten, hotellen. mm mm mm!








Det ända dåliga med detta är att när vi åker så är det September, visst vi förlänger ju sommaren men sen är det höst. Så jag räknar egentligen ner både till resan och till hösten. Det är ju fruktansvärt tråkigt. : /



Och med dom tråkiga orden lämnar jag er för att torka mitt hår.

Hörs hej!


Jaha var den silver

Idag har jag solat, tror jag fick lite färg. :)

Åkte in till stan och skulle äta lunch med mamma på hennes lunchrast. Men tyvärr så hade jag än en gång glömt kontokorten henna så jag kunde inte betala parkeringen och eftersom mamma fortfarande var på jobbet så kunde inte hon komma med en 10.a, så det var bara att vända på klacken och åka hem igen. Men vi ska äta lunch imorgon istället. :)


Idag har jag äntligen tvättat bilen!
Det var första gången som jag tvättat en bil i en biltvätt, det var lite läskigt. haha



Jag fick dom lov att tvätta den 2 gånger för det var fortfarande smuts på vindrutan och fälgarna.
Hade stått under ett träd så det var en massa sav och bär av nått slag som hade verkligen växt fast.
Jag fick dock den andra tvätten gratis. :D
Men under andra tvätten så började den läcka in vatten från cab skarven. :( Tror att det blev lite för mycket vatten för henne.




Sen fick jag dessa också



Det tycker jag var väldigt snällt!


Nu sitter jag och kollar på film. Rickard är på jobbet så det blev en hemmakväll själv. (Så Lef, är du nöjd nu?)

Hoppas att ni har en bra lördag..



ZzzZzzzzZz... eeeh NOT!

Snart är denna kväll över. Den har varit väldigt lugn, det har varit en skön omväxling från dom senaste 2 nätterna då det har varit fruktansvärt mycket + att vi var underbemannade.

Imorgon är jag som sagt äntligen ledig. :) Ska bli kul och träffa Anna igen också, vi har varit så dåliga på att träffas nu ska det bli ändring. Det var inte så längesen vi sågs så vi are going strong! :D

Om jag fick en önskan just nu så är det att det ska vara strålande sol och 30+ hela helgen, eller ja ska jag önska mig något så önskar jag att det skulle vara sånt väder hela sommaren, äh hela året!




Varför blir jag alltid pigg vid 06:00 - 06:30?! Det är sjukt irriterande när man slutar klockan 07 och msåte åka hem och gå och lägga sig. Första natten är det inga problem att gå och lägga sig så fort man kommer hem men dom andra 2 går det inte, kommer inte i säng förrän vid 09. Det är inte OK!


Så jag ska försöka att sova på en gång men jag tror inte att jag kommer att lyckas.

Men jag hoppas att ni alla morgonlärkar har en bra dag och att alla nattugglor sover gott. :D


Galen kväll!

Igår var det en riktigt galen kväll, vi var fruktansvärt underbemannade och det var onsdag efter löning och det var en stor fest ute i Värmdö. Det slutade med att jag fick lov att ringa till Maria och be henne snällt att komma in och jobba och det gjorde hon, hon var här från 00:30 till kl 04.

Så Maria, du får dagens ros för din underbara insats, vi hade inte klarat natten utan dig!




Sen hade jag lite spionarbete inatt också.
Det var en kille som ringde in som vi kan kalla "Max", han hade glömt sin Iphone i en av våra bilar så jag ringde till bilen man han hittade ingen. Max hade försökt att ringa sin mobil utan lycka. Så jag prövade att ringa den igen utifall att den skulle börja lysa nu när föraren letade efter den.
MEN då svarar en kille i telefonen och jag frågar vem jag pratar med, vart han hittade mobilen och vart dom är nu. Jag säger att jag tänker skicka fram en taxi som kan hämta upp mobilen men han låter lite oseriös så jag tvekar lite på om han kommer att vara kvar eller inte. Men jag ringer tillbaka till Max och berättar att jag har pratat med han som har hans mobil och Max vill att vi skickar fram en bil som sen kör den till honom. Ha bodde i Igelboda, Nacka och mobilen var i Åkersberga, det är en körning på ca 1000:-.

Max blev väldigt glad och tacksam för all hjälp. Det är så roligt när man känner att man kan hjälpa någon och inte bara skicka iväg en taxi till folk.

Så det var min dagens goda gärning. Fällströmarna var on fire igår!


Idag har jag bara vaknat och gått till jobbet igen. Det är min sista natt denna vecka och det går itne att beskriva glädjen!
Imorgon ska jag träffa Anna, tror vi ska gå på bio men Anna vill se en svensk film och det är ju inte my cup of tea. Men det finns ju popcorn så jag tror att det blir bra ändå. : )


Nu ska jag äta lunch!


Middagsgäst

I måndags så var Staffan hemma hos och spöade mig på Kinect. Jag förlorade med 1-6 i fotbollen men han fuskade ju så det kan ju ha något med saken att göra. Han klev hela tiden in på min sida och störde! PFF!
Men jag vann i hinderbanan, woho!



Sen när vi båda var helt färdiga och vrålhungriga så kom Rickard hem så då började jag med maten.
Det blev kött, potatisgratäng och sallad och sen till efterrätt så blev det pannacotta med hallon. Staffan fyllde ju nyss år så vi fick lov att fira lite. han var ju på kryssning på hans födelsedag.

Körde hem honom vid två tiden ungefär. Det var en väldigt kul kväll. Trist att han åker upp igen på torsdag.
Jag har jobbat så mycket när han har varit här och nu när jag är ledig mer så drar han. :(


Jag köpte kläder från Gina Tricot för några dagar sen som jag fick hem igår. Lite linnen, underkläder och 2 fantastiska klänningar. FABULOUS!
Jag älskar Ginas kläder, man hittar alltid något där.

Nu slutar jag jobba om ca e timme. Skönt, hoppas att jag kan sova på en gång. Brukar ju inte kunna det.
Man får göra sig mentalt redo för det redan nu men jag brukar piggna till när jag sätter mig i bilen, vilket i och för sig är väldigt bra men ändå.

Hoppas att ni har sovit gott


Sömnlös

Sista natten av tre. Jag blir alltid sömnlös sista natten, jag kan int varva ner tillräckligt för att bli trött.
Så nu sitter jag här och har kollat igenom allt 3 gånger känns det som.

Jag har ramlade över Sara och Martins (big brother paret) bloggar och till min glädje så är dom tillsammas och verkar vara fruktansvärt lyckliga och kära. Dom är ju så söta.



Ja så pass uttråkad är jag... haha


Hela natten och morgonen har vi på jobbet pratat om vad som hände i Norge och det går inte att ta till sig alla hemska historier från dom överlevande. Man tror att man förstår men man är så långt ifrån.
Det är fortfarande ungdomar som saknas och oddsen på att dom kommer hittas i livet är inte höga.

Det som förvånar mig och säkert flera är att han inte försökte att ta livet av sig eller få polisen att skjuta honom.
Han skrev tydligen i sin manifestation att han förväntade sig att han skulle vakna upp på sjukhuset för att polisen har skjutit honom men han han då hellre hade dött.
Alla liknande händelser som tex alla skolmassakrerna så har dom ju alltid försökt att ta livet sig antigen själva eller med "hjälp" av polisen.
Tydligen så tyckte han verkligen att han har gjort rätt.

Bara för någon dag sedan så sa jag att jag tyckte att det hade varit så fruktansvärt mycket mord och olyckor.
Mord inom familjen har det varit väldigt mycket om i hela juli och bara i Stockholm så har det varit flera trafikolyckor senaste veckorna. Också kommer detta. Vad är det som håller på att hända? Det verkar vara ett virus i luften som får folk att börja döda varandra. HÅLL ER INNE FFS!


Nej men allvarligt, om man inte var mörkrädd innan så blir man det av att läsa tidningen.


Här tänkte jag att jag skulle lägga in en bild på Anders Behring Breivik när han var på ön men den kan kanske vara lite magstark om man inte är beredd.




Jag skriver alltid dom längsta inläggen tidigt på morgonen mitt i mitt sömnlösa tillstånd. Texten kanske inte är så sammanhängande som jag tror att den är men men... Jag tror att ni förstår vad jag menar.

Jag hade skrivit en text på typ 10 rader när jag märkte att jag inte ens förstod vad jag skrev så nu lägger jag ner och går och lägger mig!


Ha en underbar dag!



Tänder ett ljus

Innan jag går och lägger mig så vill jag bara skicka en tanke till alla drabbade i Norge.
Över 80 unga blev dödade i skjutningarna i Utøya och 7 personer i bombningen i Oslo.

Det är så fruktansvärt att det inte går att förstå. Vilken rädsla och förvirring som dessa människor måste ha känt.

Idag så tänder jag ett ljus för alla som dog och för deras nära och kära.




Det finns inga ord som kan uttrycka allt hat, rädsla och maktlöshet man känner när något som detta händer.
Det är bara att hoppas att man inte är på fel ställe på fel tidpunkt. För även om man inte vill tro det så finns dessa idioter överallt.


Jag tänker på er!



Bra start på dagen

God morgon och förlåt för så dålig uppdatering.

Det har inte var tok mycket på jobbet med alltid något att göra så det har inte funnits tid att uppdatera.
inte för att det har funnits så mycket att uppdatera om egentligen men.. :P


Jag och Maria skulle gå och äta på Bouna sera men det blev ju inte av då dom tydligen har sommarstängt till 1 aug. Suck! Så vi gick till en annan pizzeria istället och jag måste säga att det är en drastisk skillnad mellan pizza och pizza! Men det gick ner i alla fall.

Nu har jag precis kommit hem så jag sitter och varvar ner lite innan jag ska krypa ner i sängen.
En natt kvar sen är jag ledig i 2 dagar.

Jag måste visa vad konstnärliga barn vi har här i Vårberg. Eller ja jag antar att det är barn...









Man blev väldigt glad när man kom runt hörnet och blev välkomnad av ett stort hjärta. :D
Dock så undrar jag när detta är gjort då det inte fanns där när jag gick till jobbet igår vid 19 tiden och det har spö regnat inatt.
Det kan väl inte vara så att dom har gjort det nu på morgonen? Är det verkligen folk som är uppe nu och ritar på gatorna? VAR ÄR DERAS FÖRÄLDRAR?! :P


Nej nu är jag nog trött... Så God morgon på er och Sov gott till mig


Pizza

Hej hej.


Jag är så fruktansvärt trött idag. Vaknade sent och har inte kunnat vaknat till. : (

Funderar på om man ska åka in lite tidigare till stan och gå och äta någon innan man börjar jobba.
Jag är så sjukt sugen på en pizza på bouna sera. mm mm mm




Ja så får det nog bli. Så då måste jag göra mmig iordning om jag ska hinna innan jobbet. Men det är bra för att jobbet ligger bara runt hörnet från Pizzerian. : )




ZzzZZzzz

Nu åker jag hem! Hem och sova säng säng.


Titta vad jag hittade för roligt tidningsutklipp. Jag vet inte när det är ifrån men underbart är det




HAHAHAHA!


Ge mig sol!

Nu har jag precis ätit lunch, det blev en sallad från statoil. Dom är ju så sjukt goda!

Det är så fruktansvärt lugnt på jobbet. Man bara sitter här rakt upp och ner och glor på en skärm där det inte händer något. Men man kommer ju att sakna dessa dagar sen när det börjar att rulla igång igen.

Idag har jag och Rickard betalat in det sista för resan. Nu är det bara 56 dagar kvar. Jag kommer ihåg när vi började räkna på 150 dagar, dom 100 dagarna har gått väldigt fort måste jag säga. Wiiie snart åker vi! :D:D:D




Nu måste vi alla hålla våra tummar och tår på att det blir en solig sommar så jag inte måste sola aolarium ör det finns inte en chans att jag åker dit och är blekare än snön!


Gårdagen och morgonen

Halloj halloj!

Jag klev upp för en timme sen, men jag hade hoppats på att få sova en timme till men det tyckte inte katten!  Han stod utanför sovrummet och gallskrek tills jag klev upp. Suck!
Men men jag får väl sova på jobbet då : P  Självklart så börjar jag dagen med en jordgubbsshake.
Rickard har ville också ha en för han tyckte min var så god men han la i blåbär och proteinpulver också.


Men tydligen så blev den inte lika go som min! :D


Vi har fått den sista räkningen för resan nu så vi ska betala in det idag sen är allting klart! Eller ja penga mässigt iallafall, vi måste skaffa ESTA visum och boka lite saker på båten men annars är allt klart :D





Detta är vad jag kallar Semester!



En dålig bild men håret blev bra iallafall.
Det är så svårt att färga långt hår själv tycker jag. Förra gången så fick jag ijnte med utväxten alls förutom uppe på huvudet, haha! Men denna gång så blev det färg överallt inkl mina armar, men som tur var så gick det bort lätt. :D






Färga håret

Nu ska jag äntligen färga håret!



Kanske lägger upp en bild sen om jag hinner.


Räkbåten

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från när vi åkte Räkbåten. Det var ju ett tag sen... :P











Vi har precis satt oss så det är därför det ser ut som vi är ensamma.





Dom ser lite fåniga ut men dom var jätte duktiga och roliga. Dom gjorde kvällen!

God dagens

Hallå hallå.

Jag klev upp för cirka en timme sen så jag håller fortfarande på att försöka vakna till liv.

Idag ska jag inte göra så mycket. Njuta av min sista lediga dag sen jobbar jag 21-07 torsdag till lördag.
Jag har ju haft lite mini semester nu, dom senaste veckorna har jag bara jobbat typ 2 pass i veckan. Skönt!
Tråkigt bara att det har varit skit väder. Men men, det är ju faktiskt Sverige vi bor i så jag förstår inte att man varje år blir förvånad när det bara är mulet och regnigt.


Nu är det bara 57 dagar 15 timmar och 45 minuter kvar tills planet lyfter! Miami och Karibien here we come!



















Detta är Semester med stort S! Tror att vi kommer få det helt underbart och att det inte bara kommer vara en engångs resa. :P

Avis? Det skulle jag ha varit. haha! :P


Piratbåten Bounty

Igår var ju jag och mamma och tittade på båten Bounty som har varit med i bland annat Pirates of the Caribbean.
Vi gick aldrig ombord dock för det var ganska mycket folk på den och det kändes inte så lockande och gå runt och trängas där. Det förstörde känslan lite.















Det var en väldigt fin båt. Kul att få ha sett den. Lite komist att den har varit med i en massa stora filmen men också i porrfilmen Pirates. Haha Kankse var bra att man inte gick ombord! : P



Nu ska jag ta ett glas vin tror jag



Farfars födelsedag

Tänke att jag skulle lägga upp lite bilder från farfars födelsedag.


Staffan och våran ingifta faster Fatimas mamma



Mina två kusiner i mitt knä och herren man ser i mitten är Fatimas Pappa.



Coolingen Johan



Staffan och Christer



Christer, Staffan, Anna-stina och Robin



Erik och Johan



Pappa med ett påtvingat leende



Min farbror Göran (Pappa till Erik och Johan)



Johan spöar mig, Staffan och Christ i fia med knuff!



Jag sov kvar och klev upp kl 08:45 dagen efter men det var värt att kliva upp den tiden för vi hade en väldigt trevlig frukost. Det är ju inte så ofta som jag träffar alla speciellt inte Göran, Fatima och pojkarna.
Dock så fick Fatima lov att åka hem på kvällen för hon skulle jobba tidigt på morgonen. Och inte fick jag henne på bild heller! pff!


Frukost! Yummy!




Så nu har ni fått se lite från farfars födelsedag. Lägger in bilder på båten Bounty senare.



Bra frukost


Idag har jag gjort en väldigt smarrig jorgdgubbs milkshake!



Jätte lätt att göra, Jordgubbar + mjölk + socker. Ska börja göra det till frukost. Nyttig och mumsig!



Vilket fint väder det är idag. Tråkigt bara att jag har så ont i nacken, men jag har stretchat och tagit Ipren så jag hoppas att det blir bättre. Funderar på om man kanske ska ta och städa lite idag. Jag måste bara komma igång, det är ju det som är det jobbiga för när man väl börjat så flyter det ju på.

Jag har som ni ser hittat kabeln till kameran också så jag ska lägga in lite roliga bilder senare.

Tillsdess ha en bra dag



Åh herregud!

Vet ni vad Rickard har gjort?!

Han fick mig att följa med honom ut och jogga! Han lurade mig och sa att vi bara skulle vara ute en halv timme och att om det blev jobbigt så fick jag ta det lugnare. MEN tror ni att så var fallet?! NEJ!

Vi var ute i nästan en timme och han lät mig inte gå, inte ens när jag hade jätte ont i bena och nästan inte kunde andas! hahaha
Nu gör det ont i bena men på något konstigt sätt så känner jag mig piggare. hmm... Så det känns ganska skönt faktiskt att jag följde med. Även om jag stretade imot lite först och sen på slutet. :P


Så nu har jag tagit min andra dusch för dagen och har än engång slagit mig ner i soffan men nu tänker jag fan itne resa mig igen om det inte är för påfyllning av vin eller om färden går mot sängen.


VS


Gissa vem som är vem!





Nu sjunker jag ner i soffan med en bra film och gott vin.


Tlött

Nu börjar tröttheten att komma. Jag är inte byggd för att kliva upp tidigt på morgonen!
Men jag måste försöka att hålla mig sysselsatt för sängen ser väldigt skön ut just nu. Jag kan nästan höra den ropa efter mig. "Jag vet att du är trött, ge in för tröttheten!" NEVER! Jag måste vara vaken några timmar till annars så varkanr jag mitt i natten och är klarpigg.


Sitter och väntar på att Rickard ska komma hem med min snus. :P Sen ska vi spela kinect, det är så sjukt roligt men ack så jobbigt. Det kommer att vagga mig till söms.
Om ni inte har prövat det så gör det!


Ha det bra!


Hemma!

Det var väldigt trevligt igår hemma hos farmor och farfar. God mat, gott vin och goda jordgubbar. :D
Dom bjöd på grillat till middag mm mm mm!




Jag gick och la mig vid 02 som är väldigt tidigt för mig och jag gick upp 08:45! Väldigt tidigt!
Men jag måste säga att jag har hunnit göra mycket, jag antar att det är därför folk kliver upp i ottan för att dom får en vääldigt lång dag. Jag började dagen med frukost, brukar aldrig äta frukost men idag så blev jag sugen. Sen var jag och hämtade mamma, vi for och tittade på Piratbåten Bounty som ligger på Skeppsbron.
Den har varit med i Pirates of the caribbean. : )
Jag tog en massa kort men jag hittar inte kabeln till kameran så jag får lägga in dom sen.

Sen så for vi till Bromma blocks och åt lunch och gick till systembolaget. Jag åt en köttbulle/rödbetssalladsmacka och mamma åt en räkmacka.

Nu är jag hemma och har precis duchat och funderar på vad man ska äta till middag. haha det blev väldigt mycket mat i detta inlägg... Tror att jag är hungrig men hur kan jag vara det när jag redan har ätit?!


Höres!



Sol och kubb

Nu är vi hos Farmor och Farfar och spelar kubb eller ja Staffan, Göran och alla kusinerna spelar medans jag och Christ tittar på. Staffan slog nyss ner kungen och vann! Woho!
Dom har lite problem att komma överäns om reglerna dock. Nu har dom bytt lag så nu är det Staffan och Christ mot Göran och Robin.

Ha en bra dag!

Grattis farfar!

Nu ska jag åka och hämta Staffan sen ska vi åka till Farmor och Farfar för Farfar fyller år :D
Så det blir grillat och jordgubbstårta, vin och drinkar. Jag kommer att sova kvar där så jag kan dricka hans goda drinkar.



Det här är farmor och farfar från förra året då han fyllde 79 år tror jag. Nu ska han fylla 81.

Mina små kusiner kommer vara där också, det är alltid roligt att träffa dom. Fast ja dom är ju inte så små längre. Erik är väl 8 och Johan 6, jag tror att jag fått åldern rätt där. Kanske att dom är ett år äldre. : /


Kusinerna Robin, Johan och Erik.

Här är dom från förra sommaren. Dom hade förlorat i kubb, Johan ser helt förstörd ut och Erik ber till gud att han ska vinna nästa match. Då flyttade han över till mitt lag och vi vann men Johan blev helt tokig så vi fick låta han vinna nästa. hahaha söt pojkarna.


Hoppas att ni får en underbar dag för det ska jag ha!



Då försöker vi igen

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera igen, fy skäms. Jag kommer inte bli någon stjärnbloggare inte!

Sen sist har jag haft en mini semester på 5 dagar. Då har jag hjälp pappa att köra ner chevan och hans motorcykel till Ödeshög. Han ska flytta till landet och då menar jag landet! Bara en massa åkrar överallt och små smala jävla vägar! Jag körde 57:an och den är ju väldigt bred så när man låg på en smal väg och fick möte så fick man lite panik, speciellt när man mötte en buss! PIP PIP PIP!

Men det var ett väldigt fint hus han skulle flytta till. Stor tomt, massor med små stugor och en pool. Tror han kommer trivas väldigt bra.


Nu har jag precis köpt en klädvikare Sheldon style! haha!

Awesome!

 

Until next time


Mys hos mamma

God kväll!
Nu sitter jag på mammas balkong och njuter i solen men jordgubbar. Vad skönt att det är så fint väder idag nu när jag är ledig.
Vad har ni för er idag? Jag och mamma ska äta hennes underbara coleslow med kyckling! Mums! Jag måste gå ocv lägga mig tidigt ikväll, men ser borde gå bra. Skulle ju vara vaken hela dagen men vid 11 så somnade jag på soffan och vaknade vid 14. Har fruktansvärt ont i nacken då jag somnade väldigt konstigt. Det är ingen sovsoffa vi har. Men ni får ha en underbar sommarkväll så hörs vi sen.

Ledig!

Nu har jag 2 dagar ledigt. Gud vad det ska bli skönt!

Det var jätte lugnt på jobbet så det var tur att Maria var där annars hade jag nog somnat.
Vi spelade hänga gubbe. :P Något måste man ju hitta på när dom har spärrat varenda rolig sida på jobbet.

Vi har bestämt att hon ska komma ut hit någon dag snart så ska vi grilla, dricka lite vin och ta en massa kort.
Det ska bli roligt, det var längesen vi hängde och det var ännu längre sen vi tog kort. Så det blir en superb dag!

Jag ska upp kl 08 imorgon så jag undrar om jag ska vara vaken idag så jag kan gå och lägga mig tidigt ikväll.
Tror det är bäst annars kommer jag att sova till 18 och inte kunna sova sen.

Det är fint väder också så man kanske ska passa på att sola lite, har tappat all färg jag hade nu när det varit så dåligt väder.


Hoppas att ni har sovit gott och får en bra morgon så hörs vi senare.



Blind!

JAg trodde att jag hade mina glasögon i väskan men sen när jag skulle ta på mig dom så märkte jag att dom inte var där! gaaah jag ser inte sådär jätte bra nu. När jag inte haft dom på mig på nårga timmar så ser jag inte ett piss, allting är suddigt. :( Ont i huvudet har jag fått också, eller nja jag har mest ont i ögen.

Snart kommer Maria! Wiiihooo!
Hon ska rädda mig från tristessen!



Blandat

Nu är det sista natten på på 2 veckor och på dom 2 veckorna så har jag bara 3 pass, mmmini semester!

Det blir på lördag vi åker med bilen och motorcykeln till Ödeshög inte fredag. Det känns skönt eftersom jag slutar 07 imorgon bitti. Jag ska åka och hämta upp Staffan sen åker vi till pappa i Upplands väsby så vi är där vid 10, kommer inte hem igen förän på kvällen. Det ska blir roligt med en liten Road trip.


Just det Rickard hade ju bettat på senaste UFC 132 och han spelade på dubbel så för att han skulle vinna på en måste båda två han spelat på i just det spelet vinna. Det där lite konstigt? Tror inte att jag förklarade det på bästa sätt, men jag hoppas att ni förstår.
I alla fall så vann han några hundringar på ett spel. Nu måste vi vänta till nästa gala för att se om han vann på där. Dom var nämligen blandade mellan 132 och 133.





Jag hittade en rolig bild på Silva



Men nu ska jag göra mig i ordning för jobbet.

See ya!


Äntligen hemma

Nu är jag hemma och nedsjunken i soffan. Efter att ha gjort rent kissens låda och sopat lite i köket.

Jag är lite för pigg för att gå och lägga mig. Det blir alltid så när jag jobbat natt...

Men denna säng ser skön ut


Men den får jag sova i när jag kommer till Miami. Soon sooon!


God morgon på er alla!


hahahha

Helt underbart! Hittat på Tjuvlyssnat.se

 

"Micke: Vad göru?
Micke: Hallåååå…svara
Micke: DIN MAMMA
Alexandra: Hur sa?
Micke: Din mamma är en tjockis ^_^
Alexandra: Jaså?
Micke: Birgitta är tjockast i stan
Alexandra: Det här är Birgitta, jag sitter på Alexandras dator och betalar räkningar.
Micke: ofta hehe
Alexandra: Ja Mikael det är jag. Jag får ringa och prata med Karin om det här!
Micke: :s
Micke: Men asså, ursäkta tusen ggr!! Förlåt jag skoja bara m Alex. ring inte min mamma
Alexandra: Det är för sent för det Mikael. Jag ringer henne nu på en gång.
Micke: Nej snälla jag gör va som helst
Alexandra: Då tycker jag att du kommer hit på lördag och klipper gräset sju på morgonen.
Micke: hmmm…ok!!1
Alexandra: Bra då ses vi i övermorgon.
Micke: OK :(

Micke är nu offline.

Alexandra: Nästa gång du loggar in så vill jag bara hälsa en sak. ÄGD!!!1 Mvh, Alexandra inte Bigitta"


ZzzzZzzZZzz

Oj vilken seg natt! Har jobbat i ca 8 timmar nu men det känns som 17! Och jag har 2 timmar kvar. Gaaah!
Men snart är denna natt över och sen är det bara en till sen SEN är jag ledig i 2 dagar och efter det är det ganska lungt med många lediga dagar i rad! Då blir det härligt att leva speciellt om det är soligt så man kan åka till stranden.




Det ser ut som det är fint väder nu så det blir nog cabbat på vägen hem! wiioe!


fint väder = Cab

Äntligen kan man fälla taket igen efter alla dessa dagar med dåligt väder. Nu är det 23 grader varmt och solen skiner.





Hoppas att det inte är så mycket att göra ikväll då vi säkert är underbemannade igen.
Men det är bara att göra det bästa av situationen.

På fredag så ska jag och Staffan hjälpa Pappa att köra ner 57.an och motorcykeln till Ödeshög. Pappa kör ju såklart HD och jag kör iallafall första sträckan med 57.an, Staffan gillar inte att köra i Stockholm så vi får byta längre ner.



Motorcykeln har jag ingen bild på med det är en pärla den den. : )


Hoppas att ni har en underbar onsdagskväll.


Tjuvlyssat

Ja just det! JAg höll på att glömma att tvinga er att gå in på tjuvlyssnat.se! Jag satt och kollade på den på jobbet igår och skrattade rakt ut flera gånger. Man önskar ju att allting var sant men oj så roligt det är ändå.














Här är lite smakprov. Helt underbart att läsa när man är lite uttåkad : D



Pro and con

Jag måste nog göra en pro and con list för att jobba 50% 21-07 och 25% skift.

Pro

- Man behöver inte gå upp tidigt på morgonen
- Man behöver inte jobba 5 dagar i veckan (brukar normalt jobba 3 dagar i veckan på 75% totalt)
- Jag är en natt människa
- Det är bättre betalt

Con

- Man kommer inte i säng förrän vid 08 som tidigast.
- Man känner i kroppen att den börjar bli trött.
- Jag är en natt med betoning på natt-människa. Så vid 05 tiden så blir jag trött.
- Vi är alltid underbemannade.
- Man missar dom sola dagarna för man sover.


Så nu har jag fått ut lite av det... Vad ska man prata om då?
Jag är väldigt glad i alla fall att jag inte har ett 8-17 jobb 5 dagar i veckan där det blir övertid och jobb att ta med sig hem. Så på så vis har jag det väldigt bra. : )


Nu ska jag kolla om det finns något i kylen man kan få i magen.



Dagen

Det har varit en väldigt seg dag idag. Vaknade vid 15 och var så trött så trött!
Sen kollade jag på dom 2 sista avsnitten av Gilmore Girls. Det var så sorligt, glatt och underbart så jag satt i soffan och snyftade lite. Känner mig lite ensam nu också när det är slut. Jag hade ju laddat ner hela serien och har suttit med den varje dag, det har varit ett underbart beroende. Dock har Rickard nog blivit spyless på att höra dom i bakgrunden så han kommer nog att ta några glädjeskutt nu. : )
Nu måste jag hitta på ett nytt sätt att fördriva tiden när jag är uttråkad... hmm... några bra förslag?
Just nu sitter jag på jobbet och ugglar. Tittar på klockan varje minut i väntan på att jag ska gå på "lunch".
Det gör ju att tiden går väääldigt långsamt. Men som tur är har jag maria här och då blir det ju genast mycket roligare!
Men nu är det bara 22 min kvar tills lunch! mmm jag är så hungrig och så sugen på min ost och skink sallad från statoil, om ni inte har prövat den så måste ni göra det. Den är fruktansvärt god! : D
Ha en bra natt!

Hemmakväll

Hellu! Snart är min sista lediga dag slut. Men vi har varit och handlat, varit på bolaget och kollat på nya möbler till balkongen. Nu har jag precis vunnit över Rickard i 500. Jag fick 610 och han 215! Woho I rock! Snart ska vi börja med middagen. Jag känner att vi kommer passa perfekt in i usa's rutiner med sena middagar. ;-) Sen blir det UFC 132! Extra spännande för R har bettat på fyra matcher! Så nu håller vi tummar och tår att vi blir miljonärer! God middag, God kväll och god natt!

Mobilbloggar

Ja då får vi se hur detta går. Det har inte funkat förut att blogga från mobilen så vi får se. Undra om det blir mellanrum nu? Men man kan inte lägga upp bilder verkar det som. Det är tråkigt!

Testinlägg

TEST
TEST
Måste kolla om det går att göra mellanrum.

Jobb, jobb och lite mer jobb

Nu har jag jobbat tre nätter varit ledig två jobbat snart tre igen, detta är sista natten sen är jag ledig två igen. Dom här perioderna gillar jag inte så mycket. Man hinner aldrig vakna känns det som. Jobbar man 21-07 tre nätter i rad har man inte mycket liv dom dagarna.
Men under mina senaste lediga dagar så var jag och mamma på grönan. Det var riktigt roligt! : D
Vi åkte bergodalbana och gick lustiga huset och när vi åkte jetline så krockade mamma med en fluga! Det var så fruktansvärt roligt! Jag höll på att skratta ihjäl mig, när vi nästan hade åkt klart, där vagnen saktar in så tittade jag på henne och där mitt på pannan så var det en väldigt väldigt platt fluga! Helt hysteriskt roligt!
Sen så åkte vi hem till henne och satt på balkongen ett tag sen blev det middag på en kinesisk restaurang.
Solen sken hela dagen så jag blev lite brun. Så det var en väldigt bra dag/kväll.
Jag har kommit in i min "måste läsa böcker"-fas så jag fick lov att köpa en bok när jag var på Coop och skulle köpa pasta. Det blev "I det tysta", det är en sann bok om en 12 årig tjej som blev våldtagen av sin bror och blev gravid. Det är en fruktansvärd historia och det får en verkligen att se över vilket underbart liv man har. Jag köpte den bara för några dagar sen har har typ bara 50 sidor kvar. Jag rekomenderar den verkligen.
Tyvärr så glömde jag den hemma så jag kommer inte kunna läsa den inatt. :(
Ha en underbar natt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!