24.11.2011

Nu sitter jag utanför jobbet, hittade ingen parkering så nu står jag på en lastzon och jag får inte stå här förrän 17 och jag börjar 17 så jag hoppas att dom inte kommer i sista minuten och ger mig böter. :-/


Tänk, om 1 månad är det julafton! Jisses vad detta år har gått snabbt, swosch! Jag är ledig över jul men det är nog inte mamma och R. Mamma jobbar förmodligen dag och R natt. Det bli bara jag och Staffan som är lediga hela dagen. Men den 25:de så åker han och jag ner till pappa i Ödeshög.

Suttit och frusit arslet av mig här nu i typ en halvtimme, gah och brrr! Men bara 5 min till.


Hoppas att ni har en bra Torsdag.


22-11-2011

Jag har jobbat natt så jag slutade nu klockan 07 men är fortfarande vaken, först var det för att ringa till vaktmästaren vid 08:30 men fick inte tag på honom förrän 09:00, han måste komma hit och hjälpa oss med våran trasiga toalett. Någon mokajäng hade gått sönder så den måste bli bytt. Så han kommer vid 13:00

Sen så tänke jag att när jag väl är vaken vid denna godforsaken hour så passar jag på att ringa och tjata om min parkeringsplats som jag har väntat på sen i maj. Hon ska ha ringt tillbaka till mig sååå många gånger men har hon? NEEJ! Men inte fick jag tag på henne inte! Nej hon var ute och fjanta runt på annat ärende så nu måste jag vara vaken till 11:30 när hon kommer tillbaka. Får se om jag får tag på henne då. Hon har säkert någon annan ursäkt.

Nu kommer ju vintern och då skulle det ju vara förträffligt att ha en säker parkering där man även kan ha motor och kupévärmare.

Sötarne (vaktisen) plingade på här nyss och ville varna mig att man inte fick stå på den här gatan idag(städdag), böter på 800kr om man gör det. Men han hade förväxlat min bil med en annan bil för jag står på Rickards parkeringsplats idag. PUH! Men hur gullig är han inte då som kommer hit och säger till. <3


Så nu ska jag nog bara sjunka djup ner i soffan och slänga på någon serie som får mig att vara vaken.
Är inte allt för trött faktiskt, inte så trött som jag borde vara.Just det! Jag trodde ju att jag var helt ledig idag men icke! Kollegorna tog bort den glädjen snabbt genom att berätta att det var ett obligatoriskt möte ikväll 21-23 för dom som jobbar natt på trafikledningen! Buhu, jag som trodde det bara var för dom som jobbade den kvällen som det brukar vara på tisdagar. Men ett STORT tack för påminnelsen!

Nu ska jag sjunka ner!Var är vintern?

Så då har man återgått till jobbet efter en vecka. Det var väldigt lugnt igår, vi förväntade oss att sitta i skiten på morgonkanten men icke. Men det kanske kom efter vi hade slutat. Så vi hoppas att en lika lugn natt ikväll.

Jag undrar när snön hade tänkt att komma... Vid den här tiden förra året så hade vi haft snö i  några veckor redan.
Inte för att jag saknar den men det känns fel att det är snöfritt i november.


Men visst är vintern vacker


Nu jobbar jag 21-07 mån-ons och även på söndag. Men på fredag blir det party men pinglorna!
Då ska jag, Anna och Maria fira mig. Ujedamig vad jag längtar! :D
Nu måste jag göra mig iordning så jag kommer i tid till jobbet... Dom gillar när man gör det. ; )Happy birthday to mee!

Ja må ja leva ja må ja leva ja må ja leva uti hundrade år, ja visst ska ja leva ja visst ska ja leva ja visst ska ja leva uti hundrade år! Ett fyrfaldigt leve till mig, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!

Grattis till mig!


10.11.11

Nu verkar det som att bloggen ser bra ut igen, lite annorlunda på ett bra sett hoppas jag :D

Pratade nyss med min farfar och han berättade att han igår fick KLIPPA GRÄSET! i NOVEMBER! Har inte hänt förut. Helt sjukt.

Jag har bara slappat hela veckan, legat i soffan och tyckt synd om mig själv.
Igår så tyckte jag att jag mådde bättre så jag tog bilen upp till affären, big mistake.
Jag fick så ont och benen blev som kokt spagetti och mer än en gång så kom svimmattacken.
Så det blir soffan några dagar till innan jag börjar träna inför maraton! ;)

Nu sitter jag och tittar på den svagaste länken. Programledaren i det programmet är sjukt läskig. Hon verkar så hatisk. Men hon är förmodligen väldigt gullig irl.


Nu ska jag fortsätta att slappa, huuh så jobbigt!hmm

Det är något fel på bloggen... Ser förjävla konstig ut. Ska försöka fixa det så återkommer jag.

Långledig

Nu sitter jag på jobbet, ska bra här 21-05. Sen är jag jobbfri i 8 dagar. Ska operera mig på måndag så det kommer bli en lugn vecka.

Hr ni några förslag på nån bra serie som man kan ladda hem? Kommer inte på något...

Jag är hungrig! Har inte lunch förrän klockan 01. Men då blir det världens godaste tunnbrörulle från Elenas :-) mums mums! Och TROCADERO! ännu mer mums!


Fan jag måste bli bättre på att uppdatera här. Var ju jätte duktig ett tag men sen gick det nerför.
Måste lägga upp bilder från resan också men det blir nog på Facebook.

Nu är min rast slut.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!