Våren!

Nu känns det som om våren är runt hörnet. Solen skiner och det är 6 plusgrader. Det har ju varit sånt här underbart väder ganska länge nu och plusgraderna går bara uppåt :D Jag blir så jädra glad!


(tagen från google)


Längtar tills man kan ta ner taket på bilen, bara ha en tunn jacka, söta klänningar, fina små skor, kanske en fin solbränna? och skälvklart en massa grillat! : ) Åh vad jag längtar!

Jag har sökt om 3 veckors semester i juni och juli, om jag får den så blir det min första sommarsemester och ni kan ju gissa att jag ser fram emot det!

Idag ska jag på möte på jobbet, vi får se vad som sägs men jag tror att det har med löneförhöjning att göra. Så håll tummarna för mig ;)

Färg

Nu sitter jag här hemma och gör mig iordning för att åka in till Maria. Vi ska dricka lite vin och snacka skit.
Jag har på mig mina nya röda byxor. Jag har köpt en massa fina färgglada jeans.Visst är dom fina! Dom är från Gina, jag köpte alla färger dom hade :DJag har varit lång ledig nu, jobbade sist i söndags och ska inte jobba förrän på fredag!
Så denna vecka har jag klivit upp tidigt, runt 07-09. Så skönt att få långa dagar specitellt nu när det har varit sånt underbart väder!

Nej nu måste jag fixa håret...FAIL!

HAHAHAHAHAHAHA!!Hästar!

Idag var jag och Maria i Sätra Stall, Det var en överraskning till henne och jag tror att den blev ganska lyckad! :D
Jag Bestämde mig för att börja rida också, så jag kommer från och med söndag vara en riktig stalltjej. hahaDet var så roligt så jag kunde inte låta bli när hon sa att det började en kurs nu på söndag. Jag red ju jätte mycket förut men fick tyvärr lov att sluta med det så jag har velat börja igen redan från den dagen jag slutade och nu har jag äntligen chansen igen :D:D:D
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!