Helgen

Hej allihopa.
 
Jag har inte skrivit något denna vecka för jag har bara jobbat och då har jag aldrig något roligt att skriva om, jag kliver upp, glor, sen går jag till jobbet, jobbar, sen går jag och lägger mig, kliver upp osv osv... Så det är ju inte så intressant.
 
 
MEN Idag har jag en rolig sak att berätta i alla fall : D
 
Jag, Staffan och Christer ska ju på Chevamötet tors-söndag nästa vecka och idag så bestämde vi att på södagen, istället för att åka raka vägen hem, så åker vi till SKARA SOMMARLAND!
 
 
 
 
Fy jäkar vad roligt detta kommer bli. Jag minns när jag var där sist, var inte gammal då och jag stod och grät för det var för kallt i vattnet. Jag hoppas att det inte händer denna gång. ; P
 
 

Lördag 23.06.12

Idag är jag så trött, det tog mig nästan 1 timme att få i linserna för ögonen var så svullna och torra. :(
Men nu är dom i och jag ser världen igen.
 
Igår var det lugnare än vad vi hade förväntat oss, men det gjorde ju bara att mina 10 timmar kändes som 20 timmar. Men sen vid 04 så fastnade jim och Wessman i hissen och satt fast i en timme, dom skulle ut och röka och dom kom till entrévåningnen men dörren gick inte att öppna, självklart var jag där och tog kort och skattade åt dom. Det var kvällens höjdpunkt! : D
 
 
 
 

Men den lyckan vara bara i en timme för sen kom hisskillen och släppte ut dom. : (
 
 
 
Ikväll så är det jobb igen, sen är jag ledig i 2 dagar. Härligt!!
 
 

Torsdag 21.06.12

Hejsan hejsan.
 
Idag kommer bli en dag då man bara väntar på att gå och jobba, Men jag ska försöka klämma in några vettiga grejer emellan. Som tvätta kanske? eller gå ut på en promenad? Ja någonting kommer man väl på. :)
 
Jag har sovit jätte dåligt, vaknat hela natten och morgonen så jag känner mig inte så super utvilad tyvärr. Kanske får bli en powernap senare så man lyckas jobba 21-07.
Men nog om mitt jobb, jag ska försöka inte inte skriva så mycket om det för det är ju inte så intressant.
 
 
Vad ska ni göra under sommaren då? Har ni någon semester eller kanske sommarlov? Åh vad jag saknar sommarlov, man var garanterat ledig i 3 månader under sveriges underbaraste månader. Denna sommmar kommer vara min första med semester sen jag var 19 år, ingen sommarsemester på 7 år, hur har jag fixat det??
 
Om 2 veckor går jag på semester och då ska jag ner på ett bilmöte (Classic Chevy Club of Sweden) 5-8 Juli annars har jag inget planerat tills älskade Carro kommer hit den 26 Juli. Jag ska bara glassa i solen. ;)
 
 
Detta är från CCCS 2008, Jag tror att det var här vi skulle över till danmark. Den första bilen är våran bil. : )
 
 

SYTYCD

Åh vad glad jag blir att So you think you can dance är tillbaka!
 
 
 
 
 
 

Städtant

Nu har jag varit duktig och städat undan lite, jag är så otroligt lat när det gäller att städa så det blir alltid ett bombnedslag innan jag fattar att det är dags. Men nu dom senaste veckorna har jag försökt att städa lite varje dag och det har gått ganska bra. :)

Känns skönt att man kan slappa i soffan och slippa känna ångest över att man borde städa.




Nu ska jag dricka lite vin och äta jordgubbar, åh vad jag gillar att vara ledig!







IIIH!

Rickard räddade mig från en hjärtattack/hjärnblödning nyss!

Jag gick in för att leta efter en bok men jag hittade istället en jätte stor SPINDEL! Som tur är så har ajg en stor och stark karl som kommer och räddar mig!


Jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på en spindel men jag känner att det får duga med att jag säger att den var STOR! för ärligt talat så vill jag inte ens se en på bild. :(



Nu har R åkt till jobbet så jag hoppas att det kommer fram några fler för då måste jag och Kissen fly fältet!






JUST NU


Onsdag 20.06.12

"God morgon"! Jag var tvungen att gå och lägga mig sent igår för jag börjar jobba imorgon igen, 21-07 torsdag-lördag. Sist jag jobbade så efter att jag vänt tillbaka dygnet så kom jag till jobbet och efter 2 timmar var jag redo att gå och lägga mig. Så inatt blir det sysselsättning på hlg nivå så jag kan hålla mig vaken till åtminstone 04.00! Huuuh


Idag vet jag inte vad jag ska göra, när man ser solen så blir man ju väldigt sugen på att åka till stranden, det lär ju inte vara vart i vattnet men man kan ju bara ligga och sola och hoppas på att bli brun. ; )



Åh vad jag saknar Karibien! Värmen var alldeles perfekt vattnet var mer än ljummet och ölen var den godaste! Kunde inte ha varit bättre. Vill tillbaka!! ;)



Nu ska jag ta och äta lite sen får vi se vad som händer.


Tisdag 19.06.12

Idag har jag köpt ett LÖPBAND! : D




Eftersom jag är för lat för att gå till gymmet så tänkte jag ta gymmet till mig! ; )
Attract har ett erbjudande just nu, köper man 1 så får man 1 extra på köpet, så jag och mamma slog till. 2000:- var blir slutsumman. Som taget!

Så nu ska jag bli så fit inför semestern i September. Loovley!




Tisdag 19.06.12

Solen kom fram lite igår i alla fall så det blev grillning. : ) Riktigt gott blev det, Kött, majskolvar, lax, sallad m.m



Efter vi hade ätit så bokade vi klart våran semester som vi ska åka på i September. Det blir en medelhavs kryssning som startar i Rom för att sen gå förbi Sicilien, Turkiet, Kreta, Aten och sen tillbaka till Rom där vi kommer stanna 3 nätter. Så allt som allt är vi borta 1½ vecka. Underbart, jag längtar som en tok och nu är allt bokat och klart. Det blir jag, Rickard, Mamma och Staffan. : )



Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Monika och fixa klorna. ;)



Måndag 18.06.12

Mamma skulle komma ut hit till mig så skulle vi grilla och dricka lite vin men det gick ju åt fanders när solen inte ville vara med på våran date. SUCK! Så nu blir det tacos hemma hos henne istället men det inte är ju absolut inte fy skam det heller! mmm Tacos!





Imorgon ska jag till Monika och fixa mina naglar. Hon har prövat ett nytt gelé på mig då det andra inte har suttit så bra. Men nu verkar det som vi har hittat en som vill sitta längre än alla andra så vi håller tummar och tår. : )


En gammal bild, men jag har nästan alltid svarta fast denna gång har hon gjort en jätte söt korsett på ringfingrarna. Ska lägga upp en bild imorgon.



Nej nu ska jag ta en cigg sen göra mig i ordning för att åka till mammsen.



Christian Louboutin

mm mm mm! Christian Louboutin är en gud, Dessa är ju självklart bara 4st av 100000000000 st skor som jag vill ha MEN jag har faktiskt redan köpt dom högst upp i vänstra hörnet. Sommriga och fräscha. : D






Lycka!

Åh, idag blev jag så glad. Min älskade vän Caroline kommer ner till Stockholm i Juli och hon ska bo hos mig. WOOP WOOP!





Hoppas att det är bra väder då så man kan bada och sitta i en fin park med grill och rosé. : )


ÅH VAD JAG LÄNGAR!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!