jobb, ont och fantasilös

Sitter på jobbet igen. Jag jobbade 21-07 igår med och då var jag uppe till kl 10 för jag skulle ringa ett samtal men då när jag ringde så hade dom telefontid mellan 13-15! Vem fan har telefontid mellan 13-15?! så jag var uppe helt i onödan och jag sov till klockan 17:30 så hela dagen var förstörd plus att jag skulle åka till jobbet igen kl 20. SÅ jag ringde in och fick börja en timme senare istället. Skönt! då fick ajg vakna upp lite. Men idag har jag mått så dåligt, haft ont i hela kroppen och mått illa men sen när jag fick i mig lite ipren, vatten så blev det bättre. Nu är jag bara lite öm.
Jag är ledig på tisdag och onsdag och det ska bli stålande väder! Sola sola sola! Jag har nästan förlorat hela min bränna som jag fick när jag var i övik så den måste jag få tillbaka!
Jag slutar om 2 timmar så det är skönt.
Jag känner att jag inte är så fantastifull denna morgon så vi får helt enkelt höras senare.

Suck ( VARNING, långt inlägg!)

Urk vad jag är dålig på att uppdatera!
Så vad har jag haft för mig sedan sist? Massor och ingenting känns det som.
Jag har varit uppe i Övik och det var första gången sen jag flyttade ner som jag kände att jag skulle kunna stanna där en dag till. Varje gång jag har varit och hälsat på där uppe så har jag velat åka hem igen så fort min fot träffar asfalten. Men inte nu, vet inte vad som var annolunda. Men solen sken, alla var glada och det var jätte kul att få träffa alla igen. Det var ju ändå 2 år sen ajg var uppe sist. Det var nog det som var hemligheten till att jag ville stanna kvar en dag.
Jag åkte hemifrån kl 12:00 på torsdagen och jag kom fram till Diego 18:00.
Det var strålande sol hela vägen upp så självklart så körde jag nercabbat hela vägen. ; )
När jag kom fram så var Staffan, Diego, Cesar, Jojje med flera där och badade i poolen.
Jag var där någon timme sen så började dom kolla på sport så jag åkte hem till Staffan och hans nyrenoverade lägenhet. Det var väldigt fint.
Somnade jätte tidigt (23:00) men sen så vaknade jag vid 03 tiden och solen sken in i lägenheten! Helt jäkla sjukt.
Så jag kunde inte somna om förrän vid 05 och klev upp vid 09. Men konstigt nog så var jag inte alls trött.
Hela fredagen så var jag ute och sprang. Först så spring jag runt i gallerian och letade efter ett par shorts, sen så for vi upp till parken och titta på när Max tog studenten. Efter det så åkte vi ner till stan för att kolla på alla studeter som vrålade i deras lastbilar eller jag nästan alla, det var ett gäng som bara stod där rakt upp och ner på flaket. Det såg väldigt tragist ut. haha!
Sen åkte vi till Diego och Cesar och firade Max. En massa släktingar till dom var där och en massa god man hade dom gjort. Aldrig sett så mycket grillat! Dom hade gjort världens godaste röror! mmm Har glömt bort var det var i dom så jag måste fråga igen.
Så där blev det en massa mat, sol och bad. Sen åkte vi hem och bytte om och gick ut på "byn".
Träffade min älskade Caroline Forssén och det gjorde ju hela kvällen! Usch vad jag har saknat den kvinnan!
Träffade ju såklart en massa andra underbara själar också som gjorde kvällen!
Men det blev en tidig kväll, jag och Staff åkte hem kl 02 och var jag spiknykter. Jag hade inte druckit så mycket, jag hade inte tid för jag pratade så mycket med alla hela tiden. haha!
Så på lördagen så vaknade jag klockan 11 pigg och utvilad. vid klockan 13 så träffade jag Carro och vi hade en picknick i parken vid hamnen och det var strålande sol, närmare 30grader hela helgen faktiskt.
Det var väldigt mysigt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. : )
Sen åkte vi och åt på Matcompaniet, det är ett måste!
På kvällen så åkte jag på en grillfest där jag inte kände många. Men det var trevlig ändå tills en full liten lillen spillde öl i mitt knä hmpf! Men hon är ju så liten så man kan ju inte vara sur då. Jag körde in henne till stan och sen mötte jag upp staffan &co på Public. Jag körde mest hela helgen så det blev inte mycket alkohol för mig. Var ganska skönt faktiskt.
På söndagen så hade jag en "hej då turne" och det tog nästan hela dagen sen käkade vi lite innan vi körde hem igen. Staffan följde med mig hem igen, det var ju den största andledningen att jag åkte upp. Att hämta "hem" Staffan! :D Han körde första biten sen i Tönnebro så bytte vi.
Hela vägen så hade vi nercabbat i sol, mörker, vind och till och med i spöregn, vi fick ha på det snabbaste steget på vindrutetorkarna men inte en droppe träffade oss! Det tog oss bara 5 timmar att komma hem. Det var inte mycket trafik alls så det vara bara att köra. ; )
Ja det var en snabb överblick av min öviksresa. SÅ för att sammanfatta min resa så var en guldvärd!
Sen dess har jag nog inte gjort så mycket tror jag. Har jobbat, tittat på en massa Gilmore girls och tagit några öl med Staffan.
Jag har jobbat hela midsommar så jag har inte något roligt att berätta från denna helg heller. Så jag måste nog ta tag i det där med att ha roligt. haha!
Hoppas att ni har haft en underbar Midsommarhelg!
(HMPF! JAG HAR GJORT MELLANRUM MED DET KOMMER INTE MED NÄR MAN PUBLICERAR!)

YES!

Idag kom jag till jobbet med ett mission, att bli av med mitt pass imorgon så jag kan åka upp till Övik tidigare och inte behöva stressa. Jag frågade ju alla via mailen men fick ingen respons alls! Så då började jag muta folk men pengar (vem kan säga nej då?!) många uppenbarligen! Men det var för att dom antingen redan jobbade den dagen eller för att dom jobbade tidigt dagen efter MEN inte Henrik! Han har fått dagens ros för han heroiska hjältemod!
(okej lite överdrivet men jag är väldigt glad)
Så imorgon så beger jag mig mot Övik vid 12 tiden. Jag hoppas på strålande sol så man kan cabba ner och bli lite brun på köpet.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är jag pigg och utvilad imorgon.


+ =

Jobb vs Övik

Jag hade ett pass imorgon som jag hade gett till Maria så att jag kunde åka upp till Övik på torsdag morgon men då sa dom att jag inte kunde ge det till henne för hon var operatör och var PG. suck!
Försökte ge bort det till någon i pg men det var ingen som nappade så jag ringde till bemanning och dom sa att jag kunde sluta klockan 23 istället för 01 så det blir en nattresa istället. Kommer att komma till övik på fredag morgon.
Det blir en kort resa, jag och Staffan åker hem igen på söndag. Men det ska bli rolligt att få träffa alla igen.

Nu ska jag iväg till jobbet.


Äntligen!

Vaktmästaren för våran fastighet klipper gräsklipparen här utanför mig nu så jag tänkte att jag skulle gå ut på balkongen och lukta lite. Jag älskar doften av nyklippt gräs. Då stannar han upp och börjar prata med mig. En jätte trevlig gubbe från dalarna. : ) Ialla fall så passade jag på att fråga honom om det var han man skulle prata med om att sätta upp namn på dörren och det var det såklart, så han skulle fixa det idag!
Vi bytte ju dörr för ett tag sen och sedan dess har vi bara haft en papperstejp med våra namn på så det är skönt att det äntligen kan fixas. Dock sa han att eftersom vi båda har så långa efternamn så blir det lite krångligt men han skulle se vad han kunde göra.

Trevlig karl det!


Sommar!

Klockan är 10:22 och det är 21 grader varmt! LOVELY!

Måste pröva!

Måste se hur och om det funkar med tidsinställda inlägg.

god morgon

Nu sitter jag här i vardagsrummet och väntar på att åka till frisören. Jag har inte vågat gå och lägga mig. : /
Jag försökte i vilorummet på jobbet men det var ljust i rummet, måsar som skrek utanför fönstret och jag har jätte lite batteri på mobilen så jag lovar att jag hade försovit mig fastän frisören bara är runt hörnet från jobbet.

Så jag åkte hem i solskenet istället och har tittar runt lite på internet och väntar på att mina nedladdningar ska bli klara. Jag har sett alla avsnitt på Tre kronor, The big bang theory och Sons of anarchy så nu håller jag på att ladda ner alla säsonger av Gilmore girls och Two and a half men. :D

Efter frisören så måste jag försöka sova en eller två timmar. Eller så kanske man kan få det bortgjort hos dom. : )
Goder kväll!

Just nu sitter jag på jobbet. Ska jobba 21-07. Lustigt nog så går tiden väldigt snabbt ändå. Det ända jobbiga med att jag jobbar till 07 just ikväll är att jag ska vara hos frisören inne i stan kl 13:30. Så det blir en snabb sömn.
Sen ska jag packa lite för resan för jag jobbar på onsdagen så det blir lite stressigt annars eftersom jag ska försöka att komma iväg ganska tidigt på torsdagen och jag måste ju göra en matsäck innan. : )
Sen är det bara att hålla tummar och tår att det blir varmt och soligt så jag kan cabba ner och rulla norrut! : )
Ha en underbar natt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!